Afbouwer Het MOW | Museum Westerwolde 14-04-2024

  1. Vacatures Winschoten
  2. Afbouwer Het MOW | Museum Westerwolde 14-04-2024

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Wij zoeken diverse vrijwilligers, van gastdames en -heren, van huismeester tot op- en afbouwer.

Speciaal zoeken wij mensen die wekelijks een dagdeel op het museum kunnen zijn, voor administratieve werkzaamheden en/of technisch werk.

Vrijwillige baliemedewerkers (m/v)

Als baliemedewerker draag je bij aan een plezierig museumbezoek van onze gasten. Je vindt het leuk mensen in het museum te ontvangen, informatie te geven of een kopje koffie te schenken. Wij vinden het belangrijker dat iemand gevoel heeft voor mensen dan voor kunst en historie, al is dat natuurlijk wel mooi meegenomen. Enige computerervaring is handig. Je werkt achter de balie in een team van twee personen. Een baliedienst duurt ongeveer vier en een half uur. Zomers hebben wij ook een terras buiten. Wij zoeken mensen die voor een langere periode minimaal drie keer per maand een dagdeel kunnen werken, waarvan minimaal een weekenddienst.

Vrijwillige kantoor duizendpoot (m/v)

Ben jij verantwoordelijk, nauwgezet, digitaal handig en kan je alles op het gebied van administratie? Dan zoeken wij jou: iemand die onze cijfers kan verwerken, de kassa kan tellen, facturen kan scannen en diverse administraties (leden, adressen et cetera) bij kan houden, soms samen met onze stagiairs.

______

Vrijwillige huismeester op oproep (vliegende keep, m/v)

Als huismeester (m/v) zorg je ervoor dat het museumhuis op orde is. Je maakt dat keuken, opslag en balie netjes zijn, voorraden op peil en de informatie voor toeristen up to date. Je bereidt activiteiten in het museum voor, door stoelen, tafels, een beamer of een geluidsinstallatie en horecavoorzieningen gereed te zetten. Achteraf maak je alles weer netjes. Dankzij jou werken alle lichten, is het pad naar het museum blader of sneeuwvrij en hebben baliemedewerkers altijd voldoende koffie, suiker en melk voor onze bezoekers, en schone droogdoeken.

Afhankelijk van activiteiten in het museum is er de ene week meer te doen dan de andere, maar je checkt elke 7 tot 10 dagen of je huis op orde is.

Ben jij zonder ladder- of smetvrees, daadkrachtig en praktisch met oog voor detail én gastvrijheid? Dan ben je onze man/vrouw.

Vrijwillige op- en afbouwers (m/v)

Wij bouwen onze tentoonstellingen (zo'n drie keer per jaar) op met een klein team en zoeken hiervoor uitbreiding. Het gaat om praktisch werk: hameren, schroeven, tillen en dergelijke. Lijkt het jou leuk om een bijdrage te leveren aan onze tentoonstellingen, neem dan contact met ons op.

Vrijwillige posterplakkers (m/v)

Heb jij een eigen auto en vind je het leuk om 1 keer per kwartaal Groningen door te crossen en posters en folders af te leveren? Dan zoeken wij jou! Natuurlijk vergoeden wij je reiskosten. Als je alleen een enkele plaats wil doen, bijvoorbeeld Winschoten of Groningen stad, dan kan dat ook.

Over MOW als vrijwilligersorganisatie

Wij bieden standaard een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer en een vrijwilligersverzekering. Regelmatige informatiebijeenkomsten (minimaal 3 per jaar) wisselt het museum af met een nieuwjaarsbijeenkomst en een gezellige zomerbbq.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBaliemedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheKunst/Cultuur/Entertainment
LocatieBellingwolde, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.hetmow.nl/vrijwilligers

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.