Commercieel Medewerker Binnendienst Steenhuis Recycling 13-07-2023

  1. Vacatures Winschoten
  2. Commercieel Medewerker Binnendienst Steenhuis Recycling 13-07-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Hoofdkantoor: Renselweg 1a
Tel. 0031 (0)597 41 20 33


De uitdaging

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je het aanspreekpunt als het gaat om orders, offertes en transport. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor administratieve en financiële afhandeling. Dit alles wordt gedaan met behulp van ons CRM systeem.

Als contactpersoon van onze leveranciers van ferro- en non-ferrometalen, ben je in staat om een juiste inschatting te maken van de hoeveelheid materialen die geleverd gaan worden en de vergoeding die na levering plaats gaat vinden. Je plant de plaatsing/wisseling van containers in overleg met de leverancier. Tevens ben je verantwoordelijk voor het inhuren van externe transporteurs. Je werkt hierbij nauw samen met de Teamleider Logistiek en Verwerking.
Je bent sociaal vaardig en bezit een no-nonsense mentaliteit.

Door de grote verscheidenheid aan leveranciers, met hun specifieke wensen, is het maken van afspraken en het nakomen hiervan van groot belang. Door persoonlijk contact breng je de leveranciers op de hoogte van de actuele koerswisselingen en vergoedingen. Juist deze serviceverlening is waar Steenhuis Recycling voor staat.

In deze functie ondersteun je de directie die zich bezighouden met de commercieel operationele kant van het bedrijf, de buitendienst. Jij gaat Steenhuis Recycling vanuit de binnendienst helpen de commerciële processen slimmer en efficiënter in te richten. Dit doe je door rekening te houden met het belang van de klant en de interne processing. Jouw rol binnen Steenhuis Recycling is dus écht van belang en maakt zeker het verschil.

Ideaalprofiel

• Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, waarbij je in ieder geval een opleiding hebt afgerond in de richting van commerciële economie of commerciële medewerker binnendienst.
• Je hebt een aantal jaren ervaring in de commerciële binnendienst, het liefst in een technische context of industriële omgeving.
• Je staat sterk in je schoenen en vindt het leuk om te onderhandelen met klanten.
• Je bent een echte planner en houdt zonder moeite alle administratie bij.
• Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van Engels en met name Duits.
• Je verdiept je graag in het optimaliseren van de automatisering.

Steenhuis Recycling

Steenhuis Recycling is drie generaties terug in 1928 opgericht in Scheemda. Destijds begon Steenhuis met de handel in huiden, lompen en papier. Sinds 1938 is Steenhuis in Winschoten specialist in het verwerken van ferro- en non-ferro metalen. Hierbij wordt aan alle strenge eisen van de branche en overheid voldaan. Na sorteren en verwerken van de binnengekomen materialen dient het als grondstof in diverse productieomgevingen.

Recyclen van grondstoffen draagt in hoge mate bij aan een beter milieu. Het bespaart energie en grondstoffen. Op deze wijze draagt Steenhuis Recycling bij aan de circulaire economie. Onze afnemers stellen steeds hogere eisen en daarom is Steenhuis Recycling constant bezig met het optimaliseren en ontwikkelen van hun recycle proces. Zo is en blijft Steenhuis Recycling de expert in het beoordelen van de waarde van materiaal, en bewijst ze haar constante waarde en betrouwbaarheid richting de klant.

Interesse in deze commerciële medewerker binnendienst rol bij Steenhuis Recycling?
Heb jij het lef en de ervaring om deze commerciële medewerker binnendienst rol bij Steenhuis Recycling in Winschoten op te pakken?

Dan zijn wij benieuwd naar jouw cv en motivatie. Stuur deze naar .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCommercieel Medewerker Binnendienst
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheHandel/Groothandel
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.steenhuis-recycling.nl/vacature-commercieel-medewerker-binnendienst/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.