Docent techniek, zij-instroom Randstad 21-11-2023

 1. Vacatures Winschoten
 2. Docent techniek, zij-instroom Randstad 21-11-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Heb jij altijd al gedroomd om een overstap te maken naar het onderwijs? Ligt jouw passie bij techniek en voor de klas staan? Misschien is dit wel jou moment! Randstad biedt namelijk een zij-instroom traject aan om te oriënteren voor een nieuwe stap naar het onderwijs!

Docent techniek kan in verschillende gebieden zijn: bijvoorbeeld elektrotechniek, werktuigbouwkunde, motortechniek, autotechniek en installatietechniek.

Enthousiast? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
 • volledige vergoeding opleidingkosten
 • oriënteren of het docentschap bij je past
 • direct in dienst bij een onderwijsinstelling
 • Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel
 • docent techniek worden
wie ben jij

Jij bent iemand met veel werkervaring en kennis in techniek. Je kunt van alles vertellen over installaties, bouw of elektrotechniek. Je bent iemand die deze informatie goed kan overdragen op anderen.

 • Een technische opleiding op HBO-niveau hebt afgerond,
 • Affiniteit met de doelgroep MBO en VO,
 • Je bent in staat om een VOG aan te vragen,
 • Je hebt voldoende maatschappelijke ervaring en beroepservaring.
wat ga je doen

Er zijn meerdere manieren om zij-instromer te worden. De weg die jij moet afleggen om zij-instromer te worden, hangt onder andere af van je vooropleiding en in welk type onderwijs je graag wilt werken. De procedure om dit te onderzoeken ziet er als volgt uit:

 • De eerste stap is het maken van een assessment (capaciteitentest + persoonlijkheidstest). Na het succesvol afronden van het assessment ga je het programma "Zin in lesgeven" doorlopen van Windesheim.
 • De training "Zin in Lesgeven" is een driedaagse kennismaking van het onderwijs. Je maakt kennis met de ins en outs van het docentschap.
 • Een drietal meeloopdagen op verschillende scholen en het volgen van verschillende workshops zijn onderdeel van dit programma.'
 • Tot slot geven wij je gericht opleidingsadvies en zoeken we een leer/werkbaan.
waar ga je werken

In dit traject gaan we samen op zoek naar een school die bij jou past. Welke school en doelgroep uiteindelijk bij je past gaan we samen ondervinden. Tijdens gesprekken maken we jou traject op maat. De school waar je stage gaat lopen, is een leerplek waar je waardevolle ervaring op doet. Binnen 2 jaar heb jij de mogelijkheid om je officiële lesbevoegdheid te halen.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

 

FunctietitelDocent Techniek
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensmyrthe.dijkstra@nl.randstad.com , 06-16102144 http://www.randstad.nl
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/nitM2An20Pf17n1lXYfJ

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.