Functioneel Beheerder Stichting Oosterlengte 03-10-2023

 1. Vacatures Winschoten
 2. Functioneel Beheerder Stichting Oosterlengte 03-10-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Functioneel beheerder

Hoofdkantoor te Winschoten | 28-36 uur | HBO

Functie

Wil jij een proactieve rol spelen in het ondersteunen van onze zorgverlening? Heb jij kennis van zaken, oog voor het grotere geheel en wil je actief bijdragen aan een goede dienstverlening? Dan is Oosterlengte op zoek naar jou als functioneel beheerder!

Wat ga je doen?
Bij Oosterlengte krijg je de kans om een ondernemende rol te vervullen waarin je directe impact hebt op onze HRM en zorgapplicaties. Samen met je andere collega's van Functioneel beheer ben je verantwoordelijk voor het beheren, testen en optimaliseren van verschillende applicaties binnen onze organisatie. Jouw inzet zorgt ervoor dat onze medewerkers kunnen rekenen op een vlekkeloze werking van de applicaties, waardoor zij zich volledig kunnen richten op het verlenen van de beste zorg.

Oké, maar hoe dan?
Je speelt een cruciale rol bij het inventariseren van gebruikerswensen, het analyseren van knelpunten en het doen van voorstellen voor verbeteringen en vernieuwingen. Of het nu gaat om zelfstandig werken, samenwerken in teams of het deelnemen aan werkgroepen en projecten, jij weet hoe je de beste ondersteuning kunt bieden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van incidenten, vragen en verzoeken van gebruikers, en zorg je voor heldere instructies en trainingen om hen optimaal te ondersteunen.
Ook hou je ook een vinger aan de pols wat betreft het beheer en onderhoud van applicaties. Je bewaakt de functionele werking, beheert de autorisaties en begeleidt verschillende wijzigingen. Bovendien ben je het aanspreekpunt voor leveranciers van applicaties en zorg je voor een optimale coördinatie en evaluatie van hun werkzaamheden.

Over ons:
Bij Oosterlengte werken bijna 2.000 medewerkers die samen invulling geven aan passende ondersteuning aan mensen in Oost-Groningen in een kwetsbare fase van hun leven. We bieden deze ondersteuning bij cliënten thuis en in elf verpleeghuizen. Onze visie is dat we elkaar horen, zien en waarderen. We vinden dit cruciaal om goede zorg voor onze cliënten te kunnen leveren. Het betekent dat wij liefdevolle aandacht hebben voor wat voor iemand echt telt. We zoeken daarbij maximaal aansluiting bij wie de ander is. De kernwaarden die daar voor ons bij horen zijn: deskundigheid, eigenaarschap, verbinding en aandacht.

Wij bieden
Je komt te werken in een gedreven team met een gezellige werksfeer, waar open- en eerlijkheid belangrijk zijn. Verder bieden wij het volgende:

 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden;
 • Salaris FWG50 (minimaal € 3.177,- en maximaal € 4.264,- op basis van 36 uur).
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Ruimte en ondersteuning om jezelf te ontwikkelen;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste toekomst;
 • De voordelen van de CAO VVT;
 • De middelen om je werk goed uit te kunnen voeren, zoals een laptop en telefoon.

Wij vragen
Voor deze uitdagende rol vragen we het volgende van jou:

 • Een afgeronde HBO ICT gerelateerde opleiding;
 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring;
 • Zonder te knipperen leg jij uit wat OTAP, ITIL en BiSL/ASL is;
 • Je bent een teamspeler met oog voor gezamenlijk succes;
 • Integriteit, tact en een sterk inlevingsvermogen.
 • Flexibiliteit en het vermogen om prioriteiten te stellen.
 • Een proactieve houding en een aangeboren talent voor probleemoplossing.

Bonuspunten scoor je met:

 • Ervaring met HRM, ECD/EPD, Financiële en MS 365 (o.a. Teams) applicaties;

In het kort

Tag Hoofdkantoor te Winschoten Dienstverband Een jaarcontract met uitzicht op een vaste toekomst Opleidingsniveau HBO Plaats Winschoten Werkuren per week 28-36 uur Salarisindicatie Salaris FWG50 (minimaal € 3.177,- en maximaal € 4.264,- op basis van 36 uur) Gepubliceerd op 0023-02-21 CAO VVT Sluitingsdatum 2023-11-30

Interesse?
Dan horen we graag van je!
Reageren kantot 30 november 2023.
Wil je eerst meer weten of alvast even sparren? Bel dan met via of .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFunctioneel Beheerder
Indicatie salaris (min – max]3177 – 4264
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)28 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.oosterlengte.nl/vacatures/functioneel-beheerder/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Winschoten: