Gezocht servicemonteur omgeving voor een bedrijf in de omgeving van Beerta. Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. 22-04-2024

  1. Vacatures Winschoten
  2. Gezocht servicemonteur omgeving voor een bedrijf in de omgeving van Beerta. Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. 22-04-2024

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Gezocht servicemonteur omgeving voor een bedrijf in de omgeving van Beerta.

Bedrijfsbeschrijving

Onze klant is een toonaangevend bedrijf gevestigd in Beerta, gespecialiseerd in installatietechniek en onderhoudsdiensten voor zowel particulieren als bedrijven. Met decennia aan ervaring in de sector hebben we een stevige reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor hoogwaardige installaties en uitmuntende service.

Ben jij een vakbekwame elektrotechnicus met een passie voor installatietechniek? Heb je ervaring en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij verschillende interessante mogelijkheden voor jou!

Elektrotechnicus Installatietechniek:

Als elektrotechnicus ga je langs bij particulieren, utiliteit en industrie om verschillende werkzaamheden te verrichten. Je dagelijkse taken variëren van het plaatsen van nieuwe installaties tot het oplossen van storingen. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken, communicatief vaardig is en een leergierige instelling heeft.

Functie-eisen

Afgeronde MBO (3) 4 opleiding.

In het bezit van EMSI, TSI of TBI.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelServicemonteur Windturbines
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensgroningen@werkenvakmanschap.nl , 06-51535288 onbekend
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieBeerta, Groningen,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.