Helpende Plus Stichting Oosterlengte 17-05-2024

  1. Vacatures Winschoten
  2. Helpende Plus Stichting Oosterlengte 17-05-2024

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Logo Oosterlengte

  1. Helpende Plus

Elke dag het verschil maken voor de mensen om je heen, dat is waar jouw hart sneller van gaat kloppen! Je doet dit met een positieve, proactieve houding en met liefdevolle aandacht voor de ander. Word jij hier enthousiast van? Kom dan bij Oosterlengte werken!

Aangenaam, wij zijn Oosterlengte
Bij Oosterlengte werken bijna 2.000 medewerkers die samen invulling geven aan passende ondersteuning aan mensen in Oost-Groningen in een kwetsbare fase van hun leven. We bieden deze ondersteuning bij cliënten thuis en in elf verpleeghuizen, waaronder een expertisecentrum. Onze visie is dat we elkaar horen, zien en waarderen. We vinden dit cruciaal om goede zorg voor onze cliënten te kunnen leveren. Het betekent dat wij liefdevolle aandacht hebben voor wat voor iemand echt telt. We zoeken daarbij maximaal aansluiting bij wie de ander is. De kernwaarden die daar voor ons bij horen, zijn: deskundigheid, eigenaarschap, verbinding en aandacht.

Verpleeghuis 't Vondelhuys te Winschoten heeft in totaal 123 appartementen. De locatie bestaat uit meerdere afdelingen en biedt zorg en ondersteuning aan mensen met uiteenlopende zorgvragen die niet meer thuis kunnen wonen. Binnen deze locatie wonen er mensen met zowel somatische als psychogeriatrische zorgvragen, waarbij het accent in de toekomst meer richting de PG-zorg zal verschuiven. Samen met de verschillende disciplines zorgen we ervoor dat de bewoners een zinvolle dag hebben passend bij hun keuzes en wensen.

Wat ga je doen?
Als Helpende Plus bij Oosterlengte ben je een belangrijke schakel in het dagelijks leven van onze cliënten. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van zorg en ondersteuning aan onze cliënten, waarbij je altijd rekening houdt met hun persoonlijke wensen en behoeften. En daarnaast heb je als Helpende Plus een aantal extra taken zoals medicatie delen, meten van vitale functies e.d. Een goede kwaliteit van zorg leveren en bijdragen aan het welzijn van de cliënten vind jij erg belangrijk,

Wat breng je mee?
Je bent behulpzaam, flexibel en leergierig. Daarnaast beschik je over inlevingsvermogen om samen met je collega's de best mogelijke zorg aan onze cliënten te leveren. Het is belangrijk dat je:
• In het bezit bent van een diploma tot helpende of servicemedewerker breed met het keuze deel zorg en welzijn;
• Een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt aanleveren.

Wat bieden wij je?
Werken bij Oosterlengte betekent dat je werkt in een organisatie waar naast hard werken ook gezelligheid een belangrijke rol speelt. Je weet waar je goed in bent en kunt zelfstandig werken. Als het nodig is, kan je altijd een collega om hulp vragen, zodat je jezelf blijft ontwikkelen. Verder ontvang je het volgende:
• Arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT met een inschaling in FWG 30 (€ 2.339,72 - € 3.013,60);
• Een functie voor 24 uren per week of meer. Wil je juist meer of minder werken? Dan gaan we graag met je in gesprek om samen te kijken naar de mogelijkheden;
• Een contract voor 1 jaar met kans op een vaste aanstelling;
• Opleidings- en trainingsmogelijkheden via onze afdeling Leren en Ontwikkelen;
• 8% vakantiegeld, eindejaarsuitkering van 8,33% en een onregelmatigheidstoeslag;
• Pensioensopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, een fiscale uitruilregeling voor je reiskosten en een bedrijfsfitness- en fietsplan.

In het kort

Tag Locatie Vondelhuys, somatische en PG-afdelingen Opleidingsniveau Mbo Plaats Winschoten Werkuren per week 24 uur of meer per week Salarisindicatie FWG 30 (€ 2.339,72 - € 3.013,60) Gepubliceerd op 2024-05-17 Functienaam Helpende Plus Ingangsdatum In overleg CAO VVT Sluitingsdatum 2024-06-06

Laat van je horen!
Ben jij de helpende die wij zoeken? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Je kan reageren tot en met 6 juni. De sollicitatiegesprekken zullen plaatvinden op 11 en 18 juni 2024.

Wil je eerst meer weten of kennis maken? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Janet Homan of Hermien Schoenman (regieverpleegkundige) via of .

Het verstrekken van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de aanstellingsprocedure. De kosten hiervan worden vergoed.

Logo Oosterlengte

Over Oosterlengte

Stichting Oosterlengte

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHelpende Plus
Indicatie salaris (min – max]2339 – 3013
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.oosterlengte.nl/vacatures/helpende-plus/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.