Helpende Stichting Oosterlengte 07-05-2024

  1. Vacatures Winschoten
  2. Helpende Stichting Oosterlengte 07-05-2024

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Logo Oosterlengte

  1. Helpende de Tjamme

Functie
We zoeken een enthousiaste en leergierige Helpende, die affiniteit heeft met deze doelgroep en zich graag kan inleven in de wereld van de bewoners en hen hierin willen begeleiden. Als Helpende werk je als lid van een zorgteam. Met steeds dat ene uitgangspunt: de persoonlijke behoeftes en wensen van de bewoner. Je helpt ze daar waar ze hulp nodig hebben en daagt ze uit in wat ze zelf nog kunnen doen. Je werkt in een klein team waarbij de aandacht voor de bewoner centraal staat in de functie van helpende. Je werktijden zullen worden ingedeeld in een basisrooster.

Wij bieden
• een contract voor de duur van een jaar met de intentie tot een vast dienstverband;
• opleidings- en trainingsmogelijkheden via de afdeling Leren en Ontwikkelen;
• Inschaling in FWG 25 (min. € 2.339,72 en max. € 2.928,86 o.b.v. 36-urige werkweek);
• Naast o.a. een goede pensioenregeling en eindejaarsuitkering ook een fiscaal aantrekkelijk bedrijfsfitness- en fietsplan.

Wij vragen
• je bent in het bezit van het diploma helpende zorg en welzijn;
• je hebt bij voorkeur ervaring met de doelgroep.

Over ons
Bij Oosterlengte werken bijna 2.000 medewerkers die samen invulling geven aan passende ondersteuning aan mensen in Oost-Groningen in een kwetsbare fase van hun leven. We bieden deze ondersteuning bij cliënten thuis en in elf verpleeghuizen, waaronder een expertisecentrum. Onze visie is dat we elkaar horen, zien en waarderen. We vinden dit cruciaal om goede zorg voor onze cliënten te kunnen leveren. Het betekent dat wij liefdevolle aandacht hebben voor wat voor iemand echt telt. We zoeken daarbij maximaal aansluiting bij wie de ander is. De kernwaarden die daar
voor ons bij horen, zijn: deskundigheid, eigenaarschap, verbinding en aandacht.

Op de locatie de Tjamme te Beerta, op nog geen 10 minuten van Winschoten, verblijven 67 bewoners. Naast de doelgroep somatische bewoners, bevinden zich op deze locatie 2 kleinschalige afdelingen voor psychogeriatrische zorg, waar in totaal 16 bewoners verblijven. Daarnaast heeft de Tjamme ook 26 inleunwoningen.

In het kort

Tag te Beerta Opleidingsniveau Mbo niveau 2 Plaats Beerta Werkuren per week 16-20 uur flex Salarisindicatie FWG 25 (min. € 2.339,72 en max. € 2.928,86 o.b.v. 36-urige werkweek) Gepubliceerd op 2024-05-06 Functienaam Helpende Ingangsdatum In overleg CAO VVT Sluitingsdatum 2024-05-13

Interesse?
Je kunt online solliciteren via
Reageren kan tot uiterlijk 13 mei 2024. De gesprekken staan gepland op donderdag 16 mei.


Het verstrekken van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de aanstellingsprocedure. De kosten hiervan worden vergoed.

Logo Oosterlengte

Over Oosterlengte

Zorg

Werk

Stichting Oosterlengte

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHelpende Plus
Indicatie salaris (min – max]2339 – 2928
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBeerta, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.oosterlengte.nl/vacatures/helpende-de-tjamme/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.