HSE Specialist Quality-Sports.nl 30-11-2023

  1. Vacatures Winschoten
  2. HSE Specialist Quality-Sports.nl 30-11-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

HSE Specialist Yacht 01-12-2023

  • Locatie: Winschoten

  1. HSE Specialist Yacht 01-12-2023

Introductie vacature

Ben je een expert op het gebied van Health, Safety en Environment (HSE)? Wil je een rol spelen in het ontwikkelen en uitvoeren van HSE-beleid? Dan is Group op zoek naar jou!


Door de focus te leggen op zowel HSE en Quality wil de rol van QHSE opsplitsen. Hierdoor is men per direct op zoek naar een gepassioneerde HSE Specialist. In deze vrije, maar wel verantwoordelijke functie ben je verantwoordelijk voor het continu ontwikkelen en implementeren van HSE-beleid, zodat de veiligheid op de werkvloer voldoet aan zowel nationale als internationale wetgeving. Je voert een breed scala aan taken uit, waaronder:


  • Conformeren aan wetgeving, interne eisen van Group, handhaven van ISO standaarden, inclusief vergunningen;
  • Implementeren en uitvoeren van het HSE transformatieplan en minimale Group standaarden; Management System & Compliance, People Focused Safety, Prevention of (LIFE) Accident/incidents, Process Safety);
  • Effectieve uitvoering van het HSE risico programma door het identificeren van risico's aan de hand van bijvoorbeeld HAZOPs, ATEX, Machine Risk assessments en General Risk Assessment;
  • Effectieve HSE communicatie door middel van training, toolboxmeetings, informatiesessies, KPI dashboards etc.

Functietitel Hse Adviseur Indicatie salaris (min - max] 5000 - 5000 Opleidingsniveau HBO Aantal uren (min - max) 40 - 40 Type contract Tijdelijk Branche Industrie Locatie Winschoten, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://easyapply.jobs/r/Oj68bBO2157HDO1dgbSo

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHse Engineer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitwinschoten.nl/hse-specialist-yacht-01-12-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.