Huishoudelijk Medewerker (Pool) De Blanckenborg 09-08-2023

  1. Vacatures Winschoten
  2. Huishoudelijk Medewerker (Pool) De Blanckenborg 09-08-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Zorgcentrum de Blanckenborg logo

Huishoudelijk medewerker (pool)

Op dit moment hebben wij een openstaande vacature voor: Huishoudelijk medewerker (pool).

Branche: Verpleging, verzorging en thuiszorg
Functienaam: Huishoudelijk medewerker
Plaatsingsdatum: 8 augustus 2023
Sluitingsdatum: 21 augustus 2023
Opleidingsniveau: LBO
Arbeidsovereenkomst: Bepaalde tijd 1 jaar
Salaris: FWG-functiegroep 15 van de cao VVT
Aantal uren: 0-uren
Ingangsdatum: Z.s.m.

De Blanckenborg gunt ouderen in de regio, die zorg nodig hebben, een 'warm thuis', omgeven met kwalitatief specialistische zorg, welzijn, veiligheid en geborgenheid. De kracht van de Blanckenborg is steeds meebewegen met de vraag die op ons afkomt, zowel generalistisch als specialistisch. Wij hebben korte lijnen, zijn warm en flexibel in ontwikkelingen. Dit alles wordt geboden door +/- 330 zeer betrokken medewerkers waarvoor werkplezier erg belangrijk is.

'Kunnen zijn wie je bent' is voor ons zorgcentrum erg van belang. Zo besteden wij als organisatie aandacht aan inclusiviteit en diversiteit. Wij heten daarom iedereen van harte welkom en sluiten niemand uit.

"Wij (medewerkers) werken waar bewoners wonen, bewoners wonen niet bij ons op het werk".

Wat houdt de functie in?
Wij zoeken een enthousiaste collega die het team huishouding komt versterken. Je hebt hart voor onze cliënten, bij jou staat respect voor eenieder voorop en je bent gericht op samenwerken. De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van appartementen en huiskamers en andere voorkomende schoonmaakwerkzaamheden op de zorgafdelingen.

Wie ben jij?
Je bent in het bezit van een LBO-diploma en hebt affiniteit met ouderen, je kunt goed zelfstandig werken en je ziet het werk. Zorgvuldigheid, veilig werken en hygiëne zijn erg belangrijk. Daarnaast heb je goede sociale vaardigheden, bent klantvriendelijk, ga je respectvol om met (dementerende) ouderen, heb je een dienstverlenende houding en de bereidheid om voornamelijk doordeweeks en sporadisch in het weekend te werken.

Wat hebben wij jou te bieden?
Een leuke functie binnen een nog leuker team in een organisatie volop in ontwikkeling waar leef- en werkplezier voorop staan. We bieden je een arbeidsovereenkomst aan op basis van 0 uur per week voor de duur van één jaar. Salariëring vindt plaats op basis van ervaring binnen FWG 15 van de cao VVT ook de overige arbeidsvoorwaarden zijn op basis van de cao VVT .


Neem contact op met , coördinator Huishouding, via het telefoonnummer: .

Heb je interesse?
Is dit de baan die je zoekt en denk je binnen ons team te passen? Stuur dan voor 21 augustus a.s. je motivatiebrief en CV naar de afdeling HR, bereikbaar via e-mailadres: .

Vragen over de zorg?

Neem contact op met onze servicebalie.
Deze is geopend op werkdagen van 08:00 uur tot 16:00 uur

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Huishoudelijke Dienst
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBlijham, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://blanckenborg.nl/werken+en+leren/vacatures/2524585.aspx?t=Huishoudelijk-medewerker-pool

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.