Huishoudelijk Medewerker WMO Pool De Blanckenborg 31-08-2023

  1. Vacatures Winschoten
  2. Huishoudelijk Medewerker WMO Pool De Blanckenborg 31-08-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Huishoudelijk medewerker Wmo pool

Branche: Verpleging, verzorging en thuiszorg
Functienaam: Huishoudelijk medewerker Wmo pool
Plaatsingsdatum: 29 augustus 2023
Sluitingsdatum: 11 september 2023
Opleidingsniveau: LBO
Arbeidsovereenkomst: bepaalde tijd 1 jaar
Salaris: FWG functiegroep 15 van de cao VVT
Aantal uren: 0 uren per week
Ingangsdatum: Z.s.m.

De Blanckenborg gunt ouderen in de regio, die zorg nodig hebben, een 'warm thuis', omgeven met kwalitatief specialistische zorg, welzijn, veiligheid en geborgenheid. De kracht van de Blanckenborg is steeds meebewegen met de vraag die op ons afkomt, zowel generalistisch als specialistisch. Wij hebben korte lijnen, zijn warm en flexibel in ontwikkelingen. Dit alles wordt geboden door +/- 330 zeer betrokken medewerkers waarvoor werkplezier erg belangrijk is.

'Kunnen zijn wie je bent' is voor ons zorgcentrum erg van belang. Zo besteden wij als organisatie aandacht aan inclusiviteit en diversiteit. Wij heten daarom iedereen van harte welkom en sluiten niemand uit.

"Wij (medewerkers) werken waar bewoners wonen, bewoners wonen niet bij ons op het werk".

Hoe ziet de functie eruit?
Wij zoeken een enthousiaste collega die het team Wmo Huishouding komt versterken. Jouw werkzaamheden bestaan uit het verrichten van huishoudelijke werkzaamheden in onze aanleunwoningen, bij cliënten in de wijk en in de omliggende dorpen en intern binnen De Blanckenborg. Ook verricht je werkzaamheden in de keuken van De Blanckenborg.

Wat hebben wij jou te bieden?
Een leuke functie binnen een nog leuker team in een organisatie volop in ontwikkeling waar leef- en werkplezier voorop staan. We bieden je een arbeidsovereenkomst aan op basis van 0-uren voor de duur van één jaar. Salariëring vindt plaats op basis van ervaring binnen FWG 15 van de cao VVT ook de overige arbeidsvoorwaarden zijn op basis van de cao VVT .

Wat vragen wij van jou?
Je hebt kennis van en ervaring met huishoudelijke werkzaamheden, je kunt zelfstandig werken op basis van voorschriften en gemaakte afspraken. Daarnaast heb je goede sociale vaardigheden, bent klantvriendelijk en hulpvaardig, betrouwbaar en integer. En je hebt een collegiale, accurate en flexibele werkhouding. Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt de beschikking over een auto.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met José Felix, , bereikbaar via het telefoonnummer .

Heb je interesse?
Is dit de baan die je zoekt en denk je binnen ons team te passen? Stuur dan voor 11 september a.s. je motivatiebrief en CV naar de afdeling HR, bereikbaar via e-mailadres: .

Vragen over de zorg?

Neem contact op met onze servicebalie.
Deze is geopend op werkdagen van 08:00 uur tot 16:00 uur

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Huishoudelijke Dienst
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBlijham, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://blanckenborg.nl/werken+en+leren/vacatures/2536115.aspx?t=Huishoudelijk-medewerker-Wmo-pool

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.