Kok Balkan Restaurant Makedonia 04-11-2023

  1. Vacatures Winschoten
  2. Kok Balkan Restaurant Makedonia 04-11-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Kok / Keuken Medewerker Balkan Restaurant Makedonia (A. en R. Mamutovski) 27-09-2023

  • Locatie: Winschoten

  1. Kok / Keuken Medewerker Balkan Restaurant Makedonia (A. en R. Mamutovski) 27-09-2023

Introductie vacature

Als medewerker keuken maak jij de avond voor onze gasten door een heerlijk gerecht te bereiden. Daarom zijn wij opzoek naar enthousiaste mensen met een passie voor eten met oog voor kwaliteit. Daarnaast werk je nauw samen met je collega's en ben je een echte teamspeler die een uitdaging niet uit de weg gaat.

Wij bij Makedonia kunnen altijd ons gezellige team versterken en zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers met een passie voor de horeca. Vind jij het leuk om onderdeel te worden van ons vakkundig team, solliciteer dan direct en wie weet zien we je binnenkort!

Functietitel Kok Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau MBO Aantal uren (min - max) 1 - 40 Type contract Vast Branche Horeca Locatie Winschoten, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://www.makedoniawinschoten.nl/vacatures/kok-/-keuken-medewerker/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKok
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheHoreca
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitwinschoten.nl/kok-keuken-medewerker-balkan-restaurant-makedonia-a-en-r-mamutovski-27-09-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.