Logistiek Supervisor Randstad 13-11-2023

 1. Vacatures Winschoten
 2. Logistiek Supervisor Randstad 13-11-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Heb jij ervaring als Supervisor Logistiek en breng je een gezonde dosis overtuigingskracht en doorzettingsvermogen mee? Dan is Flint wellicht jouw nieuwe werkgever. Flint Group, gevestigd in Winschoten, is een toonaangevende speler in de productie van drukinkt en heeft een uitdagende vacature voor een Supervisor Logistiek. Het gaat om een fulltime functie, waarbij je direct in dienst komt bij onze Flint.

wat bieden wij jou
 • 11,5 ADV-dagen per jaar.
 • 40 uur per week.
 • Winschoten.
 • Direct in dienst bij Flint.
wie ben jij

Met overtuigingskracht, doorzettingsvermogen en stressbestendigheid ben jij klaar om impact te maken en het logistieke proces bij Flint naar een hoger niveau te tillen. Als dit jou beschrijft, en je herkent je in onderstaande eisen, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.

 • Afgeronde Mbo-opleiding, bij voorkeur in de logistiek;
 • Ervaring met leidinggeven en ervaring op een expeditie afdeling;
 • Ervaring met SAP (of vergelijkbaar);
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Heftruck- en reachtruck certificaat.
wat ga je doen

Als Teamleider Warehouse Finished Goods speel je een cruciale rol in het waarborgen van de tijdige en efficiënte levering van producten.

In deze verantwoordelijke functie ben je onderdeel van het Warehouse Finished Goods-team en zorg je ervoor dat het proces vlekkeloos verloopt. Jouw leiderschap garandeert de continuïteit van het proces. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor personeelsaangelegenheden, waarbij je de competenties, inzet en motivatie van medewerkers optimaliseert. Dit omvat onder andere het voeren van functioneringsgesprekken, ziekteverzuimgesprekken en vakantieplanning.

Je bewaakt en stuurt het expeditieproces, zodat wordt voldaan aan normen qua kwantiteit, kwaliteit en planning, rekening houdend met milieu- en veiligheidseisen. Naast je kerntaken neem je deel aan werkoverleg, zorg je voor een schoon expeditiegebied en ben je verantwoordelijk voor de apparatuur. Je voert verschillende administratieve handelingen uit om een gestroomlijnde operatie te waarborgen.

Het naleven van veiligheids-, bedrijfs-, kwaliteits- en milieuvoorschriften en procedures is essentieel in het uitvoeren van jouw afdelingsactiviteiten.

waar ga je werken

De Flint Group produceert en verkoopt een breed scala aan conventionele en UV print inkten, printplaten voor flexografische en letterpress applicaties als ook pigmenten en additiven voor het gebruik in inkten en andere kleurapplicaties. Zij bieden haar klanten een uniek portfolio aan systeemoplossingen en technische ondersteuning. Nieuwe producten worden samen met klanten en partners ontwikkeld. Flint Group opereert op meer dan 140 locaties wereldwijd en heeft bijna 5.500 medewerkers in dienst

sollicitatie

Interesse? Dan zie ik je reactie graag tegemoet. Bij vragen ben ik telefonisch, via whatsapp en per mail goed bereikbaar via 06-83125275 of tessa.van.dijk@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

 

FunctietitelSupervisor Logistiek
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevenstessa.van.dijk@nl.randstad.com , 06-83125275 http://www.randstad.nl
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/6jVvMf620M3VO61Su7so

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.