Medewerk(st)er Buitengroen Intratuin 08-12-2023

  1. Vacatures Winschoten
  2. Medewerk(st)er Buitengroen Intratuin 08-12-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Medewerk(st)er buitengroen (gewijzigd)

De Functie:

Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerker voor onze buitenafdeling. De afdeling bestaat uit de productgroepen vaste planten en éé n-jarigen. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het onderhoud van de afdeling, de werkzaamheden bestaan uit het bijvullen van de tafels, watergeven, klanten te woord staan en andere ondersteunende werkzaamheden.

Profiel:

Je bent fulltime beschikbaar en hebt bij voorkeur kennis van buitengroen. Je bent klantvriendelijk, pro-actief en je weet van aanpakken. Vaste werkdagen zijn de maandag, woensdag en donderdag. Daarnaast ben je bereid mee te draaien in het rooster koopzondagen en feestdagen.

Het is een pré als je op korte termijn beschikbaar bent.

Wij bieden:

Een veelzijdige functie waarbij je veel ervaring en kennis opdoet in de retail en het groen. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Retail Non-Food en de daarin opgenomen module tuincentra. Je ontvangt personeelskorting en er geldt een toeslag voor het werken op zon- en feestdagen.


  • Opleidingsniveau: MBO
  • Aantal uren: 24 uur
  • Locatie: Winschoten

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerkoopmedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheDetailhandel
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.intratuin.nl/vacatures/298485--medewerkster-buitengroen-gewijzigd

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.