Medewerk(st)er Kamerplanten/Snijbloemen Intratuin 02-09-2023

  1. Vacatures Winschoten
  2. Medewerk(st)er Kamerplanten/Snijbloemen Intratuin 02-09-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Medewerk(st)er kamerplanten/snijbloemen

De functie:

Wij zijn op zoek naar een creatieve en enthousiaste medewerker voor de afdeling kamerplanten voor 16 tot 20 uur per week. In deze zelfstandige functie komen verschillende werkzaamheden aan bod zoals het adviseren aan klanten, verzorging van kamerplanten, onderhoud van de afdeling, oppotten en inkoop. Dit alles doe je in goed overleg samen met je collega's. Daarnaast ben je inzetbaar in de bloemenshop

Je hebt kennis van kamerplanten en bent deskundig in het verzorgen van deze produktgroep, je bent op de hoogte van de laatste trends en heb je een passie voor kamerplanten en snijbloemen en dit alles weet je te vertalen naar verrassende arrangementen en presentaties die passen bij de seizoenen. Met je collega's streef je een perfecte uitstraling van de afdeling na.

Uiteraard weet je alles over kamerplanten maar ben je ook een vrolijke en open persoonlijkheid en straalt dit uit richting de klant. Je bent een teamplayer en bezit goede communicatieve vaardigheden. je bent een aanpakker en hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie. De opleiding Bloem en Design heb je succesvol afgerond.

Wij bieden:

Een afwisselende functie met veel vrijheid voor creativiteit. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Retail non-food en de daarin opgenomen module voor Tuincentra, daarnaast ontvang je personeelskorting.


  • Functiecategorie: Kamerplanten
  • Opleidingsniveau: MBO
  • Aantal uren: 24 - 32 uur
  • Locatie: Winschoten

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerkoopmedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheDetailhandel
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.intratuin.nl/vacatures/287756-medewerkster--kamerplantensnijbloemen

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.