Medewerk(st)er Sfeer Intratuin 31-05-2024

  1. Vacatures Winschoten
  2. Medewerk(st)er Sfeer Intratuin 31-05-2024

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Werken bij Intratuin

Medewerk(st)er sfeer

De functie:

Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er voor de sfeerafdeling voor 24 uur per week, Je bent een creatieve doener en in staat klanten goed te adviseren en te verrassen met inspirerende ideeen. Samen met je collega's zorg je dat de winkel er tiptop en er gevuld uitziet. In het najaar bouw je mee aan onze kerstafdeling.

Het profiel:

Je bent een enthousiast persoon met een commerciële instelling en op de hoogte van de laatste trends op het gebied van styling. Je hebt een relevante verkoopopleiding op minimaal MBO 2 niveau en hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie. Vaste werkdagen zijn woensdag, vrijdag en zaterdag. Daarnaast draai je mee in het rooster koopzondagen en feestdagen.

Wij bieden:

Wij bieden een afwisselende parttime functie waar je al je creativiteit in kwijt kunt. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Retail Non-food en de daarin opgenomen module voor tuincentra en je ontvangt personeelskorting


  • Opleidingsniveau: MBO
  • Aantal uren: 24 uur
  • Locatie: Winschoten

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerkoopmedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheDetailhandel
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.intratuin.nl/vacatures/317345-medewerkster--sfeer

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.