Medewerker backoffice WMO Tempo-Team 09-10-2023

 1. Vacatures Winschoten
 2. Medewerker backoffice WMO Tempo-Team 09-10-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Heb jij kennis, ervaring en kwaliteit op het gebied van (bedrijfs)administratie en specifiek op het gebied van de Wmo? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor de gemeente Oldambt zoeken wij een Medewerker backoffice WMO.

Wat bieden wij jou
 • Min. €2545 - max. €3612 per maand obv 36 uur
 • Opdracht ivm ziekte vervanging
 • 32-36 uur per week
 • 6,75% eindejaarsuitkering
Wie ben jij

Om deze functie goed uit te kunnen in voeren vinden we het belangrijk dat je ervaren bent in het werken in een backoffice Wmo. En dat je gestructureerd, nauwkeurig en georganiseerd kan werken.
Daarnaast:

 • Heb je een MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • voelt je je thuis binnen het sociaal domein;
 • ben je proactief, flexibel en een doorpakker;
 • ben je communicatief vaardig;
 • werk je professioneel en heb je oog voor juridische en privacy aspecten binnen het administratieve proces;
 • ben je binnen het team een enthousiaste collega met de nodige humor;
 • kun je goed je verantwoordelijkheid nemen voor zowel je eigen werk als ook voor de totale resultaten;
 • ben je digitaal vaardig.
Wat ga je doen

Als medewerker backoffice Wmo ben je, samen met je directe collega’s, verantwoordelijk voor het administratieve proces binnen de Wmo. De backoffice Wmo draagt onder meer zorg voor controle op het proces van declaratie en facturatie, voor het verwerken van veranderingen in bijvoorbeeld woon- of leefsituaties (mutaties), het opstellen en afhandelen van beschikkingen en het berekenen van de hoogte van Persoonsgebonden budgetten. Daarnaast liggen er taken op het gebied van gegevensoverdracht aan ketenpartners zoals het CAK en de SVB en in het controleren of de toegekende voorziening op de juiste manier is besteed en verantwoord.

De taken worden verdeeld binnen het team, waarbij rekening wordt gehouden met de aanwezige specialismen. Het team werkt er met elkaar naar toe om zoveel mogelijk allround te zijn in de taken die er binnen de backoffice Wmo liggen.

Waar ga je werken

Je gaat aan de slag bij de gemeente Oldambt in de functie van Medewerker backoffice WMO. De uitvoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) is binnen Oldambt onderdeel van het cluster Maatschappelijke Zaken. Deze wet wordt door gemeenten uitgevoerd en heeft als doel burgers zo goed mogelijk in staat te stellen om deel te nemen aan de samenleving. De Wmo is bedoeld voor iedereen die ondersteuning nodig heeft bij het zelfredzaam zijn of om te participeren in de samenleving.

Bij de gemeente Oldambt werken we met een team van allround Wmo consulenten en een front- en backoffice Wmo aan de uitvoering van taken die er op het gebied van de Wmo 2015 zijn. Aanvragen op het gebied van (beschermd) wonen, vervoer, begeleiding, huishouden en overige voorzieningen worden op maat behandeld.

Sollicitatie

Kan jij je helemaal vinden in de functie van backoffice medewerker WMO bij de gemeente Oldambt? Reageer dan snel via de gele sollicitatie button met je CV en motivatie.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

 

FunctietitelWmo Consulent
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensaccountoverheid@tempo-team.nl , 020 569 59 22 http://www.tempo-team.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/KiD6rHK20xFnbK4Fbna0

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.