Medewerker Maaltijdvoorziening Stichting Oosterlengte 13-10-2023

  1. Vacatures Winschoten
  2. Medewerker Maaltijdvoorziening Stichting Oosterlengte 13-10-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Medewerker Maaltijdvoorziening

Diverse locaties| 0-uren flex | VMBO

Op diverse locaties zijn we op zoek naar een enthousiaste Medewerkers Maaltijdvoorziening . In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de warme maaltijd, schenk je koffie en thee, verstrek je voedingsmiddelen aan cliënten, verricht je taken zoals tafeldekken, opscheppen, en ronddelen van eten.

Je bent voornamelijk werkzaam in de keuken en bent verantwoordelijk voor alle hierbij horende taken. Je controleert binnengekomen bestellingen, koelkast en voorraadkast op de afdeling bij en je houdt de keuken, keukeninventaris, voorraadkast, bestek, borden, etc. opgeruimd en schoon.

Bij Oosterlengte werken bijna 2.000 medewerkers die samen invulling geven aan passende ondersteuning aan mensen in Oost-Groningen in een kwetsbare fase van hun leven. We bieden deze ondersteuning bij cliënten thuis en in elf verpleeghuizen, waaronder een expertisecentrum. Onze visie is dat we elkaar horen, zien en waarderen. We vinden dit cruciaal om goede zorg voor onze cliënten te kunnen leveren. Het betekent dat wij liefdevolle aandacht hebben voor wat voor iemand echt telt. We zoeken daarbij maximaal aansluiting bij wie de ander is. De kernwaarden die daar voor ons bij horen, zijn: deskundigheid, eigenaarschap, verbinding en aandacht.

Wij bieden

  • Een flex 0-urencontract voor bepaalde tijd op poolbasis met kans op verlenging;
  • Inschaling in FWG 20 (min. € 2.161,57 en max. € 2.697,02 o.b.v. 36 uur);
  • Naast o.a. een goede pensioenregeling en eindejaarsuitkering ook een fiscaal aantrekkelijk bedrijfsfitness- en fietsplan.

Wij vragen

  • Je kunt zelfstandig en nauwkeurig werken;
  • Je kunt goed met mensen omgaan;
  • Je hebt kennis van HACCP eisen.

In het kort

Tag Diverse locaties van Oosterlengte Dienstverband Een flex 0-urencontract voor bepaalde tijd op poolbasis met kans op verlenging Opleidingsniveau VMBO Salarisindicatie min. € 2.161,57 en max. € 2.697,02 o.b.v. 36 uur) Gepubliceerd op 2023-10-12 Ingangsdatum In overleg CAO VVT Sluitingsdatum 2023-10-31

Interesse?
Reageren kan tot 31 oktober 2023. Bel dan met , (Coördinator Maaltijdservice), op telnr. .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKeukenmedewerker
Indicatie salaris (min – max]2161 – 2697
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.oosterlengte.nl/vacatures/medewerker-maaltijdvoorziening/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.