Operator, Oude Pekela Adecco 11-12-2023

 1. Vacatures Winschoten
 2. Operator, Oude Pekela Adecco 11-12-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Zoek jij een nieuwe uitdaging, en wil jij €21,26 bruto per uur incl. 27,5% toeslag verdienen? Heb jij ervaring als operator en ben jij op korte termijn beschikbaar voor de langere duur in de 5-ploegen? Lees dan snel verder en solliciteer op deze leuke functie!


Bij Solidus Solutions zorg je als operator er voor dat het productieproces efficiënt, veilig en kwalitatief goed verloopt. Je regelt zelfstandig de productievoorbereiding en uitvoering van het procesonderdeel waar je die dienst verantwoordelijk voor bent. Je werkt bij Solidus Solutions roulerend over verschillende procesonderdelen.


Werken bij Solidus Solutions is gevarieerd. Naast de uitdagingen van een procesoperator, leren ze graag je de basis van het eerstelijns onderhoud. Samen met je collega's van de technische dienst zorg je er voor dat de machine ook technisch in uitstekende staat verkeert. Je neemt bij procesafwijkingen initiatief om het op te lossen. 


Werktijden

Je werkt in de 5-ploegendienst. Je neemt de diensten soepel over en zorgt ervoor dat de nieuwe ploeg de juiste informatie krijgt. Een fulltime werkcyclus ziet er als volgt uit: je werkt 6 dagen 2 ochtenden, 2 middagen, 2 nachten en dan ben je 4 dagen vrij.

De diensten zijn van 6.00 – 14.00 uur | 14.00 – 22.00 uur | 22.00 – 6.00 uur.


Bruto uurloon en reiskostenvergoeding

Vanaf start verdien je als basissalaris €22,26, na 8 weken €22,73, na 16 weken €23,21 en na 24 weken kom je zelfs op €23,68 (23 jaar en ouder). Dit is inclusief 27,5% toeslag omdat je in de 5-ploegen werkt. Lang niet verkeerd dus!


 • Week 1 t/m 8: €17,46 excl. 27,5% ploegentoeslag (= €22,26 incl. 27,5% ploegentoeslag)
 • Week 9 t/m 16: €17,83 excl. 27,5% ploegentoeslag (= €22,73 incl. 27,5% ploegentoeslag)
 • Week 17 t/m 24: €18,21 excl. 27,5% ploegentoeslag (= €23,21 incl. 27,5% ploegentoeslag)
 • Vanaf week 25: €18,58 excl. 27,5% ploegentoeslag (= €23,68 incl. 27,5% ploegentoeslag)

De reiskostenvergoeding is 0,21 per kilometer.Waar ga je werken?

Je gaat werken bij Solidus Solutions, een dynamische en internationale speler in de massief karton- en verpakkingsindustrie in Hoogkerk-Groningen. Massief karton, wat duurzaam wordt geproduceerd uit gerecycled papier, wat een uitstekend verpakkingsmateriaal is en duurzame innovatieve oplossingen biedt. Solidus Solutions is marktleider in geïntegreerde massief kartonnen producten voor de grafische- en verpakkingsmarkt.


Wat vragen wij?

 • Je hebt een afgeronde opleiding MBO-3 niveau, bij voorkeur in de (proces)technische richting of Vapro A opleiding;
 • Je houdt van afwisseling in je werk;
 • Je bent fysiek in goede conditie;
 • Je kijkt positief naar werken in een flexibel werkrooster 'over de ploegen heen';
 • In bezit van VCA en een heftruckcertificaat, of je bent bereid deze te behalen;
 • Ervaring als operator in de karton- of in de procesindustrie is een pré.

Waarom werken via Adecco?

Naast een aantrekkelijk salaris, 8,33% vakantietoeslag en 26 verlofdagen (op fulltime basis), werken wij samen met jou aan je persoonlijke ontwikkeling. Zo heb jij gedurende je contract toegang tot de Adecco Academy, een online platform met diverse trainingen en cursussen. Je krijgt wekelijks betaald en kan gebruik maken van een collectieve zorgverzekering. Na 8 gewerkte weken ga je bij ons deelnemen aan de pensioenregeling.


Ben jij deze gemotiveerde, initiatief en flexibel tonende operator? Grijp dan nu je kans en reageer snel! Dit doe je door te solliciteren door op de sollicitatiebutton te klikken.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOperator Metaalvormmachine
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensnoordoost.large@adecco.nl , 0418 784 000 https://www.adecco.nl
Type contractTijdelijk
BrancheIndustrie
LocatieOude Pekela, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/BjavWYB20WLc5BQHj6F

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Winschoten: