Pedagogisch Medewerker Stichting Kinderopvang KiWi 10-08-2023

  1. Vacatures Winschoten
  2. Pedagogisch Medewerker Stichting Kinderopvang KiWi 10-08-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 


Pedagogisch


medewerker


  • Pedagogisch medewerker
  • Westerwolde
  • 12-36

Ben jij die betrouwbare en enthousiaste pedagogisch medewerker die samen met de KiWi-kinderen de handen uit de mouwen gaat steken?

Wij zoeken nieuwe, enthousiaste collega's voor de buitenschoolse opvang voor de kinderen in de basisschoolleeftijd.

Het gaat om collega's die onze bestaande BSO-locaties komen versterken. Onze BSO-locaties zijn grotendeels op de locaties bij scholen. In verband met uitbreiding van de bestaande opvanggroepen zijn we op zoek naar uitbreiding van onze teams. Op de drukker bezochte dagen (maandag, dinsdag en donderdag) werk je samen met één of meer collega's. Je diensten bestaan uit vso- en nso-diensten.

Wil jij liever met verschillende leeftijden werken? Geen enkel probleem, het combineren van de bso met bijvoorbeeld een peuterspeelgroep is mogelijk en dit stimuleren we ook. Zo blijven we met z'n allen breed inzetbaar, flexibel en blijven we elkaar uitdagen.

Kinderen zijn nieuwsgierig en willen de wereld ontdekken op hun eigen manier en in hun eigen tempo. Bij Kinderopvang KiWi bieden wij de kinderen een rijke speelomgeving waarin plezier maken met elkaar voorop staat. De ontwikkeling van het kind volgt dan vanzelf. Plezier, veiligheid, vertrouwen en ontwikkeling zijn sinds 1988 onze kernwoorden en dat vinden wij nog steeds belangrijk.

Wij willen ook graag dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Met een uitgebreid scholings- en begeleidingsprogramma verrijken wij onze collega's om bij te blijven en de kennis te vergroten. Samen werken al onze medewerkers, elke dag, aan de ontwikkeling van de kinderen binnen KiWi en binnen onze mooie regio. Wij dagen de kinderen graag uit en zijn op zoek naar collega's die deze uitdaging met ons aan willen gaan.

Kinderen de wereld zelf laten ontdekken door zelf de handen uit de mouwen te steken en lekker in beweging te zijn. We hebben daarvoor leuke en uitdagende thema's waar kinderen zichzelf en de wereld kunnen ontdekken.

We werken met een leuk en uitdagend aanbod aan thema's. Binnen de thema's is er aanbod met creatieve, ondernemende en inspirerende activiteiten. Ook is er ruimte voor je eigen inbreng. Wij hechten er waarde aan dat je een band opbouwt met de kinderen, de ouders, de school en de omgeving. En natuurlijk met KiWi zelf! Wij ondersteunen je daarin.

Ben jij die betrouwbare en enthousiaste pedagogisch medewerker die onze kinderen helpt de wereld te ontdekken?

Heb je interesse in deze vacature, of een vraag of opmerking? Vul dan het formulier hieronder in en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPedagogisch Medewerker Kinderopvang
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kinderopvangkiwi.nl/vacatures/pedagogischmedewerker-westerwolde/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.