Plant Controller Mills Solidus 19-03-2024

 1. Vacatures Winschoten
 2. Plant Controller Mills Solidus 19-03-2024

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Plant Controller Mills

Organisatie Solidus

Locatie Bad Nieuweschans

Salaris Marktconform

Gepubliceerd op 20-03-2024

Mooie kans! Een prachtige functie waarin je binnen je aandachtsgebied overall verantwoordelijk bent voor de business control en alle financiële in- en overzichten.

Plant Controller Mills
Standplaats Bad Nieuweschans en Coevorden
Proactieve aanpakker met passie voor Finance, Control en haar processen.
Til jij straks de business control functie voor onze productielocaties in Bad Nieuweschans en Coevorden, waar we oud papier recyclen om daar hoogwaardig karton van te maken, naar een hoger niveau? Mooie kans! Een prachtige functie waarin je binnen je aandachtsgebied overall verantwoordelijk bent voor de business control en alle financiële in- en overzichten.
Wat ga je doen
Als Plant Controller ben je straks lid van het lokale managementteam en eigenaar van de business control cyclus en de financiële verslaglegging (IFRS) voor de beide productielocaties.

 • Vanuit jouw functie overzie je alle financiële processen en lopende projecten en zorg je voor continu inzicht in de financiële resultaten en de plantprestaties binnen de Business Unit.
 • Een uitdagende rol waarin je niet alleen adviseert over alle voorkomende financiële vraagstukken, business cases en investeringsvoorstellen, maar ook de uitrol organiseert van het nieuwe financial control framewerk (AO/IC) binnen de Mills.
 • Uiteraard sta je er niet alleen voor! Je werkt nauw samen met je collega controllers aan centrale thema's en projecten.
 • Jij bent aan zet als het gaat om de financieel economische onderbouwing van alle lokale business activiteiten, zoals bijvoorbeeld de voorbereiding van de forecast- en budgetteringsronde, het opstellen van de maandelijkse-, kwartaal- en jaarrapportages en de begeleiding van interne financiële audits en accountantscontroles.
 • Je vertaalt de beleids- en verslaggevingsregels van de Groep naar een logische financiële structuur en begeleidt de financieel administratieve werkprocessen voor de beide productielocaties.
 • Hierbij werk je nauw samen met de collega's van het Accounting Shared Service Centre om alle financiële rapportages tijdig op te leveren.
 • Met scherpe bedrijfseconomische analyses en rapportages van alle beschikbare financiële data signaleer je trends of afwijkingen ten opzichte van de geformuleerde doelstellingen in een vroeg stadium.
 • Je werkt vanuit beide productielocaties, waarbij je ook op ons nieuwe hoofdkantoor in Groningen werkzaam zult zijn.

Onze verwachtingen

 • Relevante bachelor/ masters' diploma (e.g. Accountancy, BE of control).
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als Controller binnen een industriële- of productieomgeving.
 • Je hebt een prettige en pragmatische persoonlijkheid en bent een stevige sparringpartner voor het lokale MT als het gaat om financieel-economische vraagstukken.
 • Je beschikt over uitstekende analytische- en communicatieve vaardigheden (Engels en Nederlands) en hebt kennis van en ervaring met het uitvoeren of begeleiden van financiële audits, businesscontrolling en financiële rapportages (IFRS en NL-GAAP).
 • Je hebt affiniteit met ICT, want binnen de groep wordt nu nog gewerkt met eigen maatwerk ERP-pakketten.
 • Je bent nieuwsgierig, ondernemend en heb je de persoonlijke ambitie om met onze organisatie mee te groeien en jezelf verder te blijven ontwikkelen.
 • Kennis van SAP is een pre.

Ons aanbod
Als Plant Controller bij Solidus geven we jou graag de ruimte om de business control binnen je eigen aandachtsgebied naar een hoger niveau te brengen en te werken aan uitdagende doelstellingen. Uiteraard doe je dat samen met ons enthousiaste team financials die jou graag op weg helpen! We bieden je prima arbeidsvoorwaarden in een organisatie met voldoende doorgroeimogelijkheden. De organisatie heeft zeer platte hiërarchieën en korte lijnen wat betreft besluitvorming. Net als jou heeft onze organisatie ambitieuze plannen, die wij graag met jou delen.
Solidus
Wij zijn Solidus. Betrokken bij onze omgeving sinds 1870. Met trots op onze historie, maken wij circulaire verpakkingen en duurzame kartonoplossingen voor klanten over de hele wereld. Vroeger al uit stro, nu uit gerecycled papier. Hier krijg je de mogelijkheden. Om te leren, te ontwikkelen, om het verschil te maken. Dit doen we met 1500 collega's door heel Europa. Met hart voor techniek en gedreven door vooruitgang. Samen dragen we bij aan minder verspilling en een schonere wereld. Een internationale speler en tóch altijd dichtbij. Vol innovatie, vol nieuwe ideeën, vol kansen voor iedereen. Dus wat jouw talent of ambitie ook is. Groei zoals jij dat wilt. Bij Solidus maken we het samen! Kom ook werken bij het bedrijf dat voelt als thuis. Groei jij met ons mee? Let's Grow Together!
Benieuwd naar meer Solidus? Ga naar solidus.com/nl en bekijk onze bedrijfsvideo .
Interesse?
Spreekt de functie je aan en wil je jouw bijdrage leveren aan het succes van Solidus? Dan komen wij graag met je in contact. Stuur een WhatsApp bericht of bel naar onze recruiter Klaas Laanstra, zijn mobiele nummer: +31 7 . Het sturen van een sollicitatiebrief en cv kan ook. Mail deze onder vermelding van Plant Controller naar .
Commerciële acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Solliciteren

Graag ontvangt Solidus je sollicitatie voor de functie van Plant Controller Mills in Bad Nieuweschans via de sollicitatiebutton.

Direct solliciteren

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPlant Controller
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieBad Nieuweschans, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.gemeentefinancials.nl/vacature/plant-controller-mills-bad-nieuweschans-solidus-tgwn1wgarnrnvulm

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.