Projectcoördinator Profilelaser 02-03-2024

 1. Vacatures Winschoten
 2. Projectcoördinator Profilelaser 02-03-2024

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Projectcoördinator (Fulltime)

Over de functie
Als projectcoördinator sta jij centraal in de organisatie. Met jouw technisch inzicht ben je pas tevreden als alle projecten zijn afgerond. Jij calculeert, brengt de offertes uit, ontvangt de orders en stelt de productieopdrachten op. Jij stelt de werktekening op en bereid de planning voor. Jij houdt de administratie bij en vult de vereiste rapporten en formulieren in. Jij koopt de benodigde materialen en gereedschap in en voorziet de operators van de juiste werkinstructies. Jij houdt de planning in de gaten en ziet toe op technische haalbaarheid. Tevens communiceer jij met de klanten en leveranciers over contracten en specificaties. Jij bewaakt de financiële en technische voortgang van het project. Jij past de KAM voorschriften toe en implementeert deze in de organisatie. Jij schakelt constant met de collega's op het bedrijfsbureau en de operators op de werkvloer.

Profilelaser is daarnaast een organisatie met ambities die de komende jaren sterk gaat groeien. Dit brengt vraagstukken met zich mee. Als projectcoördinator word jij meegenomen in dit proces en is jouw mening hierbij relevant. Jij krijgt de kans om op het vlak van organisatie en personeel mee te denken en proactief deel te nemen. Hierbij kan worden gedacht aan personele invulling, verbetering van processen, het maken van een efficiëntieslag, meedenken voor doelstellingen en de langetermijnvisie. Als echte professional binnen de techniek ben jij actief betrokken bij de organisatie en zie jij hoe jouw input impact heeft.

Bovendien wil Profilelaser personeel voor langere tijd aan zich binden. De projectcoördinator moet over de ambitie beschikken om door te groeien naar een leidinggevende functie. Hiervoor dien jij de organisatie eerst te leren kennen als projectcoördinator, maar bij goede prestaties kan je snel stappen maken. Op deze manier sla je bij Profilelaser twee vliegen in één klap: ruimte voor een positieverbetering én een vast dienstverband!

Functie-eisen

 • Jij hebt een technische achtergrond of een afgeronde opleiding richting werktuigbouwkunde op het MBO of HBO;
 • Jij bezit over een sterke intrinsieke motivatie om je werk tot een succes te maken;
 • Jij bent technisch en organisatorisch sterk;
 • Jij hebt kennis van de metaalbranche;
 • Jij hebt kennis van MKG, Excel en het lezen van tekeningen;
 • Jij hebt de ambitie om door te groeien;
 • Jij denkt mee binnen Profilelaser over interne procesverbeteringen en optimalisaties;
 • Het uitvoeren van een NDI analyse of een psychologische onderzoek kan onderdeel zijn van de procedure.

Competenties:

 • Jij bent communicatief sterk;
 • Jij bent assertief, zelfstandig, hebt zelfvertrouwen en beschikt over empathie;
 • Jij bent klant- en servicegericht;
 • Jij schakelt met gemak tussen kantoor en uitvoering.

Bedrijfsprofiel
Profilelaser BV is een erkend toeleveringsbedrijf uit Winschoten dat gespecialiseerd is in het lasersnijden van halffabricaten uit gesloten koker, buisprofielen, hoek en U-profielen. Door het gebruik van de lasersnijder worden producten sneller, nauwkeuriger en met minder afvalresten vervaardigd. Belangrijke opdrachtgevers komen uit de machinebouw, meubelindustrie, stallenbouw, hekwerk en constructiesector en interieurbouw. Daarnaast is Profilelaser is een echte allrounder en vindt zijn weg in alle sectoren waar frames, buizen en profielen worden gebruikt. Belangrijke kernwaarden hierbij zijn flexibiliteit en de snelle levering van producten.

Profilelaser is opgestart in 2001 en is gestaag aan het bouwen geslagen. Aanvankelijk bezat men één lasersnijmachine, maar dit is met de jaren uitgebreid tot een zestal machines. Met het groeien van het machinepark streeft Profilelaser naar uitbreiding van zijn capaciteit, zowel op het gebied van de personeel als apparatuur.

Bedrijfscultuur
Samenwerking en hart voor de zaak zijn elementen die van toepassing zijn op Profilelaser. Bovendien speelt het sociale aspect een grote rol: men kijkt naar elkaar om herkent zichzelf in de bedrijfsfilosofie. Je collega's zijn sparringpartners en samen streeft men naar het hoogst haalbare resultaat. Er heerst een sterke no-nonsense mentaliteit waarbij veel ruimte is voor zelfontplooiing en ontwikkeling. De organisatie is compact georganiseerd en de deur van de directeur en het bedrijfsbureau staan altijd open.

Spreekt deze functie je aan?

van Headhuntersteam begeleidt deze vacature en is te benaderen bij vragen en jouw contactpersoon als het gaat om solliciteren.

Het uitvoeren van een MDI analyse of een psychologische onderzoek kan onderdeel zijn van de procedure (management assessment instrument).

Makkelijk & snel contact opnemen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectcoördinator
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://profilelaser.nl/over-profilelaser/werken-bij/projectcooerdinator-fulltime

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.