Sales-Accountmanager Headhuntersteam 04-06-2024

  1. Vacatures Winschoten
  2. Sales-Accountmanager Headhuntersteam 04-06-2024

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Als sales-accountmanager ben je verantwoordelijk voor het behalen van omzet en resultaat bij zowel bekende en al bestaande klanten als nieuwe klanten. De regio die je gaat bestrijken is de Benelux en je rapporteert aan de Sales Manager. Jouw corebusiness bestaat uit het verkopen van de standaardproducten, overzicht houden in de onderhouds- en reparatiecontracten en de verhuuractiviteiten in de gaten houden. Jij onderzoekt hoe de omzet verhoogt kan worden, maakt het marktpotentieel inzichtelijk en stelt targets op. Jij maakt hier vervolgens een strategisch accountplan van. Jij bedient de klanten maximaal en optimaal en behoudt hiermee een hoog niveau van klanttevredenheid. Jij dient als vraagbak voor de klant en weet deze op doeltreffende wijze verder te helpen. Voorts voorzie jij in nazorg en communicatie richting de klant. Jij signaleert de behoefte, informeert over de producten en diensten en doet nieuwe voorstellen. Jij bent sterk zelfstandig en ziet volop de uitgaging in koude acquisitie. Jij hebt een zeer nauwe samenwerking met de projectteams, de verkoop binnendienst en de andere accountmanagers. Jij houdt een gedegen administratie bij met daarin de gemaakte offertes, facturatie, gelegde contacten en rapportages.

Vacature eisen

  • Jij hebt een afgeronde HBO opleiding;
  • Jij hebt ervaring binnen een salesrol, kennis van productieomgeving is een pre;
  • Jij hebt een proactieve en resultaatgerichte houding;
  • Jij hebt goede beheersing van Nederlands en Engels;
  • Jij hebt logistiek inzicht het bent in staat complexe vraagstukken van klanten te begrijpen;
  • Beheersing van Duits of Frans is een pré.

 

FunctietitelInside Sales Accountmanager
Indicatie salaris (min – max]3700 – 4200
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensk.damhof@headhuntersteam.nl , 050-526 88 84 https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/sales-accountmanager
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieScheemda, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.headhuntersteam.nl/vacatures/sales-accountmanager

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.