Senior Communicatieadviseur/ Teamleider Kwaliteit en Communicatie Stichting Oosterlengte 10-11-2023

 1. Vacatures Winschoten
 2. Senior Communicatieadviseur/ Teamleider Kwaliteit en Communicatie Stichting Oosterlengte 10-11-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Senior communicatieadviseur/ teamleider kwaliteit en communicatie

Hoofdkantoor Winschoten | 32 - 36 uur | HBO-WO

Wat zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een strategisch communicatieadviseur en teamleider. Voor Oosterlengte is dit een nieuwe functie. Je rol als senior adviseur richt zich specifiek op het werkveld communicatie. Qua tijdsbeslag ligt het accent op deze rol. Je adviseert Oosterlengte in strategische communicatie en bij vraagstukken rondom maatschappelijke positionering. Voor bestuur, directie en leidinggevenden ben je sparringpartner. Je werkt daarbij nauw en op een gelijkwaardige manier samen met de communicatieadviseur. Naast deze rol geef je leiding aan de teams kwaliteit en communicatie. De functie vraagt dus zowel strategische inhoudskennis op het gebied van communicatie als leidinggevende vaardigheden. Je werkt in de setting van een staforganisatie en de dynamiek die daarbij komt kijken. We zoeken iemand die samen met de directe collega's stappen zet in het verder ontwikkelen van strategie, inhoud, rol en samenwerking van zowel team communicatie als team kwaliteit.

Wie ben jij?

 • Je bent een communicatief vaardig, transparant en open;
 • Je hebt een leiderschapsstijl die informeel, doortastend en samenwerkingsgericht is;
 • Je vervult je staf-rol met de goede mix van behulpzaamheid en rolvastheid;
 • Je voelt je in de directiekamer net zo op je gemak als bij onze collega's die direct met onze cliënten werken.

Wie zijn wij?
Bij Oosterlengte werken bijna 2.000 medewerkers die samen invulling geven aan passende ondersteuning aan mensen in Oost-Groningen in een kwetsbare fase van hun leven. We bieden deze ondersteuning bij cliënten thuis en in elf verpleeghuizen, waaronder een expertisecentrum. Onze visie is dat we elkaar horen, zien en waarderen.
We vinden dit cruciaal om goede zorg voor onze cliënten te kunnen leveren. Het betekent dat wij liefdevolle aandacht hebben voor wat voor iemand echt telt. We zoeken daarbij maximaal aansluiting bij wie de ander is. De kernwaarden die daar voor ons bij horen, zijn: deskundigheid, eigenaarschap, verbinding en aandacht.
Binnen Oosterlengte werken er een kleine 20 collega's binnen de Afdeling Staf. Hieronder vallen secretariaat, projectleiding, klachtenfunctionaris, ambtelijk secretarissen, communicatie en kwaliteit.

Wat breng je mee?

 • Ruime ervaring in de rol van strategische communicatieadviseur, bij voorkeur in een maatschappelijke organisatie. Ervaring in de zorg is een pré;
 • Ervaring in de rol van leidinggevende;
 • Het vermogen om bij de diverse doelgroepen een passende boodschap te vertalen in woord en beeld;
 • Maatschappelijke en bestuurlijke sensitiviteit en het vermogen makkelijk tussen doelgroepen te schakelen;
 • Ervaring met het laden van een nieuwe organisatie-identiteit.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende baan in een dynamische omgeving waarbij werkplezier belangrijk is;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT met een inschaling in FWG 60 (€3.676 - €5.466);
 • Een jaarcontract voor 32 - 36 uur per week met uitzicht op een vast contract;
 • Volop ruimte voor jouw ontwikkeling en persoonlijke groei;
 • Naast o.a. een goede pensioenregeling en eindejaarsuitkering biedt Oosterlengte ook een bedrijfsfitnessplan, fietsplan en een uitruilregeling voor reiskosten.

In het kort

Tag Hoofdkantoor te Winschoten Dienstverband Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract Opleidingsniveau HBO / WO Plaats Winschoten Werkuren per week 32-36 uur Salarisindicatie FWG 60 (€3.676 - €5.466) Gepubliceerd op 2023-11-07 Ingangsdatum In overleg CAO VVT Sluitingsdatum 2023-11-20

Interesse?

Ben jij de senior communicatieadviseur / teamleider kwaliteit en communicatie die wij zoeken? Dan gaan we graag met jou in gesprek ! Je kunt tot 20 november online solliciteren . De gesprekken staan gepland op donderdag 23 november.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCommunicatieadviseur
Indicatie salaris (min – max]5466 – 5466
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.oosterlengte.nl/vacatures/senior-communicatieadviseur-teamleider-kwaliteit-en-communicatie/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.