Techneut Interfit 12-11-2023

  1. Vacatures Winschoten
  2. Techneut Interfit 12-11-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Mijn interfit

+31 (0) 597 414214

Hou jij van aanpakken tijdens het werk? En ben jij als techneut niet vies van een mooie uitdaging? Ben jij gekwalificeerd als F-gassenmonteur? Dan ben jij misschien wel de man of vrouw naar wie wij op zoek zijn.

Bij Interfit ga jij de uitdaging aan om in woningen en bedrijfspanden warmtepompen en airco's te plaatsen. Dit doen wij zowel in nieuwbouw als bestaande bebouwing. Daardoor is elke uitdaging nieuw en anders.

Wij zijn Interfit, allround installatiebedrijf dat particuliere en zakelijke klanten totaal ontzorgt in installatietechniek en alles wat daarbij komt kijken.

Heb je interesse? Stuur je CV met een korte motivatie naar . En heb je vragen? Bel gerust via en vraag naar . Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKoelmonteur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.interfit.nu/vacatures/vacature-gekwalificeerd-f-gassenmonteur/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.