Uitvoerder civiel Eminent Groep 23-05-2024

  1. Vacatures Winschoten
  2. Uitvoerder civiel Eminent Groep 23-05-2024

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Als uitvoerder heb je een breed takenpakket waarin jij je gaat bezighouden met verschillende werkzaamheden. Denk aan het aanleggen van rioleringen, bestratingen, asfalt werkzaamheden en herinrichtingen. Hierin ga je verschillende teams aansturen en onderhoud je nauw contact met de uitvoerende collega’s. De projecten zelf verschillen qua doorlooptijd, van korte klussen tot grotere trajecten. Je bewaakt de projectplanning, inzet van materiaal en personeel, zorgt voor een juiste financiële afhandeling en weet goed om te gaan met verschillende externe belanghebbenden.

Je weet makkelijk leiding te geven aan personeel op locatie en je bent sterk in de communicatie. Je weet collega’s te motiveren en zorgt daarbij voor een correcte naleving van veiligheidsinstructies. Je staat voor kwaliteit en wilt dit ten alle tijde opleveren aan klanten! Dit alles doe je in samenwerking met de directie, bedrijfsbureau en de projectleider!

Vacature eisen

Voor de functie van Uitvoerder gelden de volgende eisen:


  • Afgeronde MBO opleiding civiele techniek
  • Een aantal jaren soortgelijke werkervaring
  • Afkomstig uit de regio 

 

FunctietitelUitvoerder Ftth
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensj.fokker@eminentgroep.nl , 06 - 48 81 88 09 https://www.eminentgroep.nl
Type contractVast
BrancheZakelijke dienstverlening, Techniek
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://eminentgroep.nl/vacatures/uitvoerder-civiel-veendam-1967074/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.