Verkoopmedewerker Wibra 25-09-2023

  1. Vacatures Winschoten
  2. Verkoopmedewerker Wibra 25-09-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

26-09-2023

  • Locatie: Winschoten

  1. 26-09-2023

Introductie vacature

Winschoten

Wat ga je doen?

Zorg jij voor gevulde schappen, prettig contact met onze klanten en wil jij helpen om de naar een hoger niveau te tillen? Voor een van ons winkels zoeken we een enthousiaste collega met oog voor detail. Wij hebben een leuk team van servicegerichte collega's dat op zoek is naar jouw talent om het team mee uit te breiden.

Wat neem je hiervoor mee?

· Je geniet ervan om met je collega's samen te werken

· Je bent praktisch ingesteld en je steekt graag de handen uit de mouwen.

· Je bent service gericht

· Je bent flexibel inzetbaar

· Je hebt een VMBO/Havo/MBO werk- en denkniveau

Dit bieden wij jou

Je komt te werken bij een organisatie waar de verbondenheid met de organisatie groot is en het "wij" gevoel heel sterk is. Dit bieden wij jou

· Marktconform salaris

· Flexibele werktijden

· Mogelijkheid tot doorgroeien

· 20% personeelskorting

EEN DAG ALS

Als je 's morgens binnenkomt begint de dag met een gezamenlijke dag-start, even bijpraten met je collega's en jullie bespreken wie welke werkzaamheden gaat oppakken. Er is net vracht binnen gekomen en er moet een nieuwe actie de winkel in. Jij neemt die verantwoording en zorgt dat de actie er tiptop bijstaat, zodat de klant geïnspireerd wordt. Je helpt de klanten, rekent af en ruimt het kassablok op, je vult de tassen aan en zorgt voor een nette, overzichtelijke winkel. Je weet nooit precies hoe je dag gaat lopen, je weet in ieder geval dat je altijd een mooie bijdrage levert in een gezellig team en samen het beste resultaat neerzet.

Functietitel Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau VMBO/MAVO Aantal uren (min - max) 25 - 25 Type contract Vast Branche Mode/Textiel/Cosmetica Locatie Winschoten, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://www..nl/werkenbij/-winschoten-a0wiv000001eg82yaa/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerkoopmedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMode/Textiel/Cosmetica
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitwinschoten.nl/verkoopmedewerker-wibra-26-09-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.