Vestigingsmanager TABS Holland 21-09-2023

 1. Vacatures Winschoten
 2. Vestigingsmanager TABS Holland 21-09-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Vestigingsmanager

 • Winschoten, Nederland
 • 40 uur
 • pontmeyer
 • MBO
 • Geplaatst op: 22-09-2023
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Omschrijving

Timber and Building Supplies Holland N.V. is actief op de Nederlandse markt van hout en bouwmaterialen. De holding bestaat uit een groep van bedrijven: leveranciers van hout en bouwmaterialen, groothandels en bewerkingsbedrijven.
Eén van onze grootste bedrijven is PontMeyer, met 48 vestigingen ruim vertegenwoordigd in Nederland. Je vindt bij PontMeyer een zeer breed assortiment. Van tuinhout tot isolatie en van gevelbekleding tot deuren. Ons hout en plaatmateriaal is van de hoogste kwaliteit en onze bouwmaterialen en gereedschappen zijn van de beste merken. PontMeyer kan het houten plaatmateriaal ook voor je bewerken, zoals zagen, schaven, korten, boren, impregneren en gronden.

Als Vestigingsmanager ben jij proactief, ondernemend en verbinder in één. Je bent eindverantwoordelijk voor de winstgevendheid en functioneren van jouw vestiging. Je bent het gezicht in de lokale markt, de klanten kennen jou persoonlijk. Met jouw commerciële drive haal je klanten binnen en zorgt voor binding, maar je voert ook marketingacties uit om je omzet te vergroten. Je neemt het initiatief en stelt zelf ook plannen op om je verkoopdoelstellingen te behalen.

Jij geeft op een uitdagende en inspirerende wijze leiding en zorgt voor een hecht team dat gedreven is om een topresultaat te behalen. Je begeleidt, coacht en stimuleert je medewerkers op basis van hun talenten en helpt bij hun groei. Je komt te werken op een gloed nieuwe vestiging die volgend jaar wordt opgeleverd.

 • Je bent verantwoordelijk voor de winst en verlies rekening, balans en het rendement van de vestiging en voor het realiseren van het budget en uitvoering van het jaarplan voor zowel shop, loods, buiten- en binnendienst.
 • Je draagt zorg voor het uitbreiden van ons klantenportfolio wat resulteert in groei in omzet en marge binnen de gestelde doelen. Je bezoekt klanten, maakt analyses en je plant en realiseert activiteiten om de verkoopdoelstellingen samen met het team te realiseren.
 • Je geeft leiding aan een team van 10 FTE verdeeld over het afhaalcentrum, baliemedewerkers, de commerciële binnendienst en account management.
 • Je geeft uitvoering aan en opvolging op landelijke marketingacties.
 • Je maakt analyses zoals klantrendement, omloopsnelheid van de voorraad en commerciële rapportages.
 • Je begeleidt, motiveert en stimuleert medewerkers. Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken met medewerkers en houdt werkoverleg.

Wie ben jij?
Je bent een sterke, commerciële en communicatieve persoonlijkheid die makkelijk met verschillende mensen binnen en buiten onze organisatie omgaat. Je bent zelfkritisch en evalueert continu je eigen prestaties. Je signaleert kansen en weet ze te vertalen in concrete plannen.
Verder zijn wij op zoek naar iemand met bij voorkeur:

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als commercieel leidinggevende;
 • Ervaring in de hout-, plaat- en bouwmaterialenbranche;
 • Sterke communicatieve vaardigheden;
 • Sociaal en onderhandeling technisch ben jij zeer vaardig;
 • Ervaring met ERP systemen;

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou als jij onze nieuwe Vestigingsmanager wordt: Een professionele, maar ook informele werkomgeving waar op een prettige manier wordt samengewerkt; Een uitdagende en afwisselende functie; Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, denk aan collectieve verzekeringen, 8% vakantiegeld, personeelskorting op onze producten, leaseauto, een variabele beloning en daarnaast kan je gebruik maken van onze telefoonregeling "bring your own device"; Wij bieden een breed scala aan ontwikkelingsmogelijkheden;

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelShopmanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheHandel/Groothandel
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijtabsholland.nl/vacature/vestigingsmanager-a0wqb0000000jkdyau/?current_page_id=2448&qtranslate_lang=0&filters_changed=0&filters_initial=1&asp_gen[]=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.