Werkvoorbereider Profilelaser 05-02-2024

  1. Vacatures Winschoten
  2. Werkvoorbereider Profilelaser 05-02-2024

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

(senior) Werkvoorbereider (Fulltime)

Functie

Als (sr) werkvoorbereider voel jij je als een vis in het water in een technische omgeving en ben je pas tevreden als elke klus tot in de puntjes is voorbereid. Op basis van de door jou gemaakte calculaties breng je offertes uit en werk je de daarop ontvangen opdrachten tot productieorders uit. Ook voor het inkopen van materialen per opdracht draai jij je hand niet om. Jij bent de spin in het web, je communiceert met de klant over offertes, technische specificaties en planning en staat intern je mannetje wanneer je productie de prioriteiten duidelijk maakt.

Profiel

Je hebt minimaal een mbo-niveau 4 diploma (bij voorkeur werktuigbouwkunde), je bent een kei in tekening lezen, en hebt ervaring in de metaalbranche en bij voorkeur kennis van het MKG ERP systeem.

Wij bieden

Een veelzijdige en zelfstandige functie in een professionele omgeving bij een dynamische en financieel gezonde organisatie met innovatieve producten. Binnen Profilelaser en de Schoonderwolf Groep heerst een no-nonsense cultuur waarbinnen voldoende ruimte voor zelfontplooiing is. Prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je standplaats is het kantoor van Profilelaser in Winschoten en je gaat rapporteren aan het hoofd bedrijfsbureau.

Over Profilelaser

Profilelaser BV is een toeleveringsbedrijf van laser gesneden halffabricaten uit gesloten koker- of buisprofielen, hoek- en U-profielen. Profilelaser heeft een brede en stabiele klantenkring in diverse branches zoals de revalidatietechniek, bouwtechniek, agrarische sector, winkelinrichting, automotive en meubelindustrie. Het lasersnijden vindt plaats in een goed geoutilleerd bedrijf met volautomatische lasersnijmachines. Daarbij gelden flexibiliteit en een snelle levering als belangrijke kernwaarden. Meer informatie over Profilelaser is te vinden op www.profilelaser.nl . Profilelaser is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, een groep bedrijven bestaande uit verschillende technische georiënteerde bedrijven.

Spreekt deze functie je aan?

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met (, telefoonnummer ).

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWerkvoorbereider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://profilelaser.nl/over-profilelaser/werken-bij/senior-werkvoorbereider-fulltime

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.