Basisarts ouderenpsychiatrie Maandag 31-01-2024

  1. Vacatures Winschoten
  2. Basisarts ouderenpsychiatrie Maandag 31-01-2024

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als basisarts ga je aan de slag in een kliniek, die deel uitmaakt van de ouderenpsychiatrie. Binnen deze setting werk je samen met een multidisciplinair team, waaronder psychiaters, een psycholoog, verpleegkundig specialist, arts in opleiding tot psychiater, vaktherapeuten en psychiatrisch verpleegkundigen. In het kader van behandeling werk je nauw samen met collega's van de medische dienst, waar onder andere basisartsen, een specialist ouderengeneeskunde en op consulaire basis een geriater actief zijn.

De ouderenpsychiatrie kenmerkt zich door de soms opmerkelijke presentatie van psychiatrische aandoeningen, waarbij de behandeling moet worden afgestemd op leeftijdsspecifieke gevolgen. Binnen de klinische ouderenpsychiatrie staan centrale thema's vaak in het teken van multimorbiditeit, met zowel somatische als psychiatrische co-morbiditeit, polyfarmacie, eenzaamheid en rouwverwerking in de breedste zin van het woord. Deze rouwverwerking betreft niet alleen het verlies van dierbaren, maar ook van werk, mobiliteit of sociale rol. We hanteren de officiële pensioengrens (67) als leeftijdscriterium, maar het komt frequent voor dat mensen iets jonger (begin 60) zijn als er al sprake is van problematiek gerelateerd aan de 3e/4e levensfase, frailty, het vermoeden van NCS of somatische co-morbiditeit die onvoldoende behandeld kan worden binnen een volwassenenkliniek.

Functie eisen

Heb jij affiniteit met de psychiatrie? Dan zijn we op zoek naar jou! In je houding en aanpak houd je van nature rekening met de belevingswereld van je patiënten. Omdat jij de leiding hebt over het behandeltraject, is het van groot belang dat je bekwaam bent in het nemen van beslissingen en het uitzetten van de juiste koers. Daarnaast gedij je zowel zelfstandig als in teamverband. Je kan moeiteloos schakelen tussen diverse taken. Bovendien ben je communicatief sterk en weet je je helder uit te drukken in gesprekken met zowel de patiënten als hun familieleden.

Daarnaast heb je:

  • Een afgeronde masteropleiding geneeskunde met een BIG-registratie;
  • Een geldige AGB-code;
  • Een rijbewijs.

** ZZP behoort ook tot de mogelijkheden!

Over het bedrijf

Deze organisatie is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, forensische gezondheidszorg en ouderenzorg voornamelijk werkzaam in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. De organisatie verleent basis GGZ en Specialistische GGZ aan jongeren, volwassen en ouderen. Daarnaast bied de organisatie forensische zorg, wonen, welzijn, zorg en behandeling voor ouderen vallend onder de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Basisarts ouderenpsychiatrie die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBasisarts
Indicatie salaris (min – max]4785 – 6500
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevenscalista.vananken@maandag.nl , 31651314303 https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieOude Pekela, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108203982?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.