Verzorgende IG Stichting Oosterlengte 06-07-2023

  1. Vacatures Winschoten
  2. Verzorgende IG Stichting Oosterlengte 06-07-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Helpende en Verzorgende IG

Winschoten Zuid | MBO

Voor het flexteam Regio Winschoten Zuid zijn we op zoek naar meerdere enthousiaste en leergierige Helpenden en Verzorgenden IG, die affiniteit hebben met de ouderenzorg. Daarnaast kun jij je inleven in de wereld van de bewoners en hen de juiste begeleiding bieden. In deze functies maak je onderdeel uit van ons locatie-flexteam en ben je breed inzetbaar. Je draait alle voorkomende diensten (die vooraf met je worden afgestemd) en versterkt door jouw aanwezigheid het zorgteam. Samen focussen jullie je steeds op dat ene uitgangspunt: de persoonlijke behoeftes en wensen van de bewoner, client of revalidant. Je helpt ze daar waar ze hulp nodig hebben en daagt ze uit in wat ze zelf nog kunnen doen.

Over ons:
Bij Oosterlengte werken bijna 2.000 medewerkers die samen invulling geven aan passende ondersteuning aan mensen in Oost-Groningen in een kwetsbare fase van hun leven. We bieden deze ondersteuning bij cliënten thuis en in elf verpleeghuizen. Onze visie is dat we elkaar horen, zien en waarderen. We vinden dit cruciaal om goede zorg voor onze cliënten te kunnen leveren. Het betekent dat wij liefdevolle aandacht hebben voor wat voor iemand echt telt. We zoeken daarbij maximaal aansluiting bij wie de ander is. De kernwaarden die daar voor ons bij horen zijn: deskundigheid, eigenaarschap, verbinding en aandacht.

Expertisecentrum Old Wolde:

Aan de rand van Winschoten ligt het Expertisecentrum Old Wolde. Met zijn vele afdelingen is Old Wolde een zeer diverse en tevens de grootste locatie van Oosterlengte. Binnen Old Wolde kennen we de Appelhof, Berkenhof, Ceder en Dennenhof die allemaal weer hun eigen afdelingen hebben. In Old Wolde ontvangt men passende ondersteuning, waarbij welzijn voorop staat. In Old Wolde zijn de medische, paramedische en psychosociale behandelteams gevestigd, die samenwerken aan behandelingen voor cliënten die hier komen voor revalidatie, ELV en verpleeghuiszorg.

Wij vragen:

  • Je bent in het bezit van het diploma Helpende zorg en welzijn of diploma Verzorgende IG;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met verschillende doelgroepen en kunt jouw ervaring inzetten om de zorgteams te versterken;
  • Je kunt goed zelfstandig werken en pakt de verantwoordelijkheden die horen bij de functie;
  • Je bent flexibel, kunt snel schakelen en vind het fijn om variatie in jouw werkdagen te hebben;

Wij bieden:

  • Een contract voor de periode van 6 maanden met de intentie deze te verlengen;
  • Opleidings- en trainingsmogelijkheden via onze afdeling Leren & Ontwikkelen;
  • Inschaling in FWG 25 (€ 2.139,72 - € 2.717,96) als helpende of in FWG 35 (€ 2.266,72 - € 3.025,81 o.b.v. 36 uur) als verzorgende IG;
  • Naast o.a. een goede pensioenregeling en eindejaarsuitkering ook een fiscaal aantrekkelijk bedrijfsfitness- en fietsplan

Wij bieden met deze vacature vooral een mogelijkheid om op verschillende afdelingen te werken, in professionele teams, en samen met de planners jouw eigen rooster te bepalen!

Interesse?
Neem dan contact op met () via telefoonnummer .

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen, is het verstrekken van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Tag Regio Winschoten Zuid Opleidingsniveau MBO Plaats Winschoten Werkuren per week In overleg Salarisindicatie Helpende FWG 25 (€ 2.139,72 - € 2.717,96), Verzorgende IG (€ 2.266,72 - € 3.025,81 o.b.v. 36 uur) Gepubliceerd op 2023-07-06 CAO VVT

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]2266 – 3025
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.oosterlengte.nl/vacatures/helpende-en-verzorgende-ig/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.