Teammanager Intramurale Zorg De Blanckenborg 14-01-2024

  1. Vacatures Winschoten
  2. Teammanager Intramurale Zorg De Blanckenborg 14-01-2024

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Teammanager Intramurale Zorg

Branche: Verpleging, verzorging en thuiszorg
Functienaam:Teammanager Intramurale Zorg
Plaatsingsdatum: 11 januari 2024
Sluitingsdatum: 21 januari 2024
Opleidingsniveau: Hbo
Arbeidsovereenkomst: Bepaalde tijd (1 jaar) met kans op vast dienstverband
Salaris: Minimaal € 3.676,03 en maximaal € 5.456,77 volgens
FWG functiegroep 60 van de cao VVT (o.b.v. fulltime dienstverband)
Aantal uren: 28 - 32 uur
Ingangsdatum: Z.s.m.

De Blanckenborg biedt met warmte, betrokkenheid en professionaliteit zorg, ondersteuning en huisvesting aan ouderen in en rondom Blijham. Het zorgcentrum telt ruim 330 medewerkers met een hart voor de zorg, waarvoor werkplezier en collegialiteit erg belangrijk is. Jezelf kunnen zijn is essentieel dus besteden we aandacht aan diversiteit én inclusiviteit. Deze gedachtegang nemen wij mee in onze sollicitatieprocedures.

Hoe ziet de functie eruit?
Als teammanager Intramurale Zorg geef je samen met je collega teammanager Intramurale Zorg leiding aan de intramurale zorgteams, de (coördinerend en avond-, nacht- en weekend)verpleegkundigen (intramuraal), de flexmedewerkers/poolers zorg en de opname coördinatoren. De coördinerend verpleegkundigen geven operationeel leiding aan de teamleden van de intramurale zorgteams.

Als motiverende en daadkrachtige teammanager ben je verantwoordelijk voor de zorg voor onze bewoners en voor de aansturing en begeleiding van de medewerkers. Samen met de coördinerend verpleegkundigen stel je de bewoners centraal en ondersteun je het team bij wat zij nodig hebben om goede zorg te kunnen leveren.

Je bewaakt de kwaliteit van zorgverlening, beheert het toegekende budget en je bent verantwoordelijk voor het tot stand komen van gezonde roosters. Je draagt bij aan de ontwikkeling van het tactisch en strategisch beleid en leidt en/of participeert in project- en/of werkgroepen. Je bent de verbinden de schakel tussen het management, de zorgteams en de ondersteunende diensten.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt een afgeronde zorggerelateerde opleiding op Hbo-niveau aangevuld met een managementopleiding. Je hebt ruime ervaring in een leidinggevende functie, bij voorkeur in de ouderenzorg. Je kunt verbinden en hebt goede coachende vaardigheden om anderen te motiveren tot verandering en vernieuwing. Je geeft, daar waar het kan, zorgprofessionals de ruimte en zet hen in hun kracht. Je bent leergierig en beschikt over een gezonde dosis reflecterend vermogen. Daarnaast kun je mensen enthousiasmeren en daar waar nodig aanspreken. Je bent proactief, resultaat gericht, ziet kansen, komt met nieuwe ideeën en pakt deze op. Je bent communicatief sterk en weet op verschillende niveaus het gesprek te voeren.

Wat hebben wij jou te bieden?
Een leuke uitdagende baan binnen een nog leuker team in een kleinschalige organisatie volop in ontwikkeling waar leef- en werkplezier voorop staan. Je financiële beloning vindt plaats op basis van ervaring binnen FWG 60 van de cao VVT, net als overige arbeidsvoorwaarden.


Neem dan contact op met , - en Behandeldienst , ber eikbaar via het telefoonnummer: .

Heb je interesse?
Solliciteer dan vóór 21 januari door je motivatiebrief en CV te mailen naar: . Wie weet nodigen wij jou binnenkort uit voor een gesprek! De sollicitatiegesprekken worden op woensdag 24 januari en donderdag 25 januari gehouden.

Vragen over de zorg?

Neem contact op met onze servicebalie.
Deze is geopend op werkdagen van 08:00 uur tot 16:00 uur


Feiten en Cijfers:


Informatie en contact:


Werken bij de Blanckenborg:

Wij bieden...


Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenborg'
Eikenlaan 34, 9697 RW Blijham

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCoördinerend Verpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]3676 – 5456
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)28 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBlijham, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.blanckenborg.nl/werken+en+leren/vacatures/2632476.aspx?t=Teammanager-Intramurale-Zorg

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.