Specialist Ouderengeneeskunde Stichting Oosterlengte 05-02-2024

 1. Vacatures Winschoten
 2. Specialist Ouderengeneeskunde Stichting Oosterlengte 05-02-2024

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Specialist ouderengeneeskunde/ ervaren huisarts

Locatie Expertisecentrum Old Wolde te Winschoten | 24-36 uur | WO

Ben jij een ondernemende en persoonlijke specialist met passie voor de ouderenzorg?

Als jij graag een verschil wilt maken in de zorg, lees dan snel verder! Als Specialist Ouderengeneeskunde kan jij het verschil maken in het leven van onze cliënten, hun families en naasten. In onze regio waar we voor elkaar zorgen, naar elkaar omkijken en elkaar op straat nog begroeten. Waar ruimte en natuur op loopafstand zijn. Kom jij ons team versterken? Als Specialist Ouderengeneeskunde bij Oosterlengte maak je onderdeel uit van het Medisch Team. Ons behandelteam is werkzaam in het Expertisecentrum Old Wolde en in 10 verpleegcentra in de regio Oost-Groningen.

Wat ga je doen?
In je rol als Specialist Ouderengeneeskunde:

 • Verleen je curatieve en preventieve medische zorg aan cliënten (somatiek, PG en revalidatie)
 • Ben je (mede)verantwoordelijk voor de multidisciplinaire behandelaanpak
 • Draag je bij aan het ontwikkelen en vernieuwen van het medisch beleid van Oosterlengte en werk je intensief samen met professionals uit de zorgketen (intern en extern)

Werk jij graag in een prettige en professionele omgeving waarin innovatie en ontwikkeling belangrijke sleutelwoorden zijn en waar echt ruimte is voor jouw ideeën? Dan komen we graag met je in gesprek!

Wij bieden

 • Een contract voor onbepaalde tijd, aantal uren in overleg;
 • De ANW-diensten zijn uitbesteed; je kunt hier wel aan deelnemen indien gewenst.
 • Een goede werksfeer waarin we collegiaal en gelijkwaardig met elkaar omgaan;
 • Een passende beloning afgestemd op jouw kennis en kunde (Inschaling in cao VVT FWG 75 minimaal € 6.260,03 en maximaal € 9.256,21 o.b.v. een 36-urige werkweek);
 • Volop ruimte voor jouw ontwikkeling en persoonlijke groei;
 • Het volgen van een kaderopleiding behoort tot de mogelijkheden;
 • Een goede pensioenregeling en eindejaarsuitkering, een bedrijfsfitnessplan, fietsplan en een uitruilregeling voor reiskosten.

Wij vragen

 • Naast een geldige BIG-registratie, een afgeronde opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde met voorkeur voor een afgeronde kaderopleiding GRZ;
 • Je gaat op een warme, respectvolle wijze om met onze cliënten en hun verwanten;
 • Je kijkt met een frisse blik en een flexibele geest naar de geriatrische zorg en behandeling;
 • Je werkt goed samen met collega's in jouw team en met andere disciplines en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent flexibel inzetbaar op meerdere locaties (in het bezit van een rijbewijs en een auto).

Over ons:
Bij Oosterlengte werken bijna 2.000 medewerkers die samen invulling geven aan passende ondersteuning aan mensen in Oost-Groningen in een kwetsbare fase van hun leven. We bieden deze ondersteuning bij cliënten thuis en in elf verpleeghuizen. Onze visie is dat we elkaar horen, zien en waarderen. We vinden dit cruciaal om goede zorg voor onze cliënten te kunnen leveren. Het betekent dat wij liefdevolle aandacht hebben voor wat voor iemand echt telt. We zoeken daarbij maximaal aansluiting bij wie de ander is. De kernwaarden die daar voor ons bij horen zijn: deskundigheid, eigenaarschap, verbinding en aandacht.

In het kort

Tag Expertisecentrum Old Wolde te Winschoten Dienstverband Onbepaalde tijd Opleidingsniveau WO Plaats Expertisecentrum Old Wolde te Winschoten Werkuren per week 24-36 uur Salarisindicatie FWG 75 min. € 6.260,03 en max. € 9.256,21 o.b.v. een 36-urige werkweek) Gepubliceerd op 2024-12-15 Ingangsdatum In overleg CAO VVT Sluitingsdatum 2024-02-13

Interesse?

Dan horen we graag van je! Je kunt online solliciteren via de website. We zien je reactie graag tegemoet en nemen dan z.s.m. persoonlijk contact met je op. De gesprekken plannen we individueel met de kandidaten.

Bel voor meer informatie met Ria Doppen (manager behandelteams), op telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSpecialist Ouderengeneeskunde
Indicatie salaris (min – max]6260 – 9256
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.oosterlengte.nl/vacatures/specialist-ouderengeneeskunde-ervaren-huisarts/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.