Regieverpleegkundige Stichting Oosterlengte 18-10-2023

 1. Vacatures Winschoten
 2. Regieverpleegkundige Stichting Oosterlengte 18-10-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

INTERNE VACATURE:

Locatie de Wold-Rank te Winschoten | 32 uur | HBO

Interne vacature:

Als geef jij, samen met het team en betrokken disciplines, invulling aan passende ondersteuning voor bewoners in een kwetsbare fase van hun leven. Jij zet je in voor goede bewonerszorg waarbij de zorg en ondersteuning afgestemd is op de wensen en behoeften van de bewoner. Je werkt multidisciplinair en samen met je collega's geef je invulling aan het zorgproces waarbij een optimale kwaliteit van leven voor de bewoner het uitgangspunt is. Je zorgt dat je team optimaal ondersteund en gefaciliteerd is, zodat zij goede zorg kunnen bieden en werkplezier ervaren. Je bent een echte teamspeler met verbindende kwaliteiten die aandacht heeft voor het team en de bewoners. Daarnaast:

 • Geef je leiding aan het zorgteam (+/- 20 FTE) en draagt jouw deskundigheid bij aan de ontwikkeling van het zorgproces;
 • Weet je teamdynamieken en processen te doorgronden en heb je aandacht voor samenwerking;
 • Ben je een integer persoon en heb je een open en transparante werkhouding met zelf reflecterend vermogen;
 • Coach je medewerkers en ligt jouw focus op de kwaliteit van (persoonsgerichte) zorg en welzijn voor onze bewoners;
 • Ben je integraal verantwoordelijk voor het bedrijfseconomisch resultaat binnen jouw afdeling;
 • Voer je regie over de opname van nieuwe cliënten en coördineer je de multidisciplinaire zorg;
 • Geef je uitvoering aan het personeelsbeleid (o.a. personele planning en verzuim).

Over ons
Bij Oosterlengte werken bijna 2.000 medewerkers die samen invulling geven aan passende ondersteuning aan mensen in Oost-Groningen in een kwetsbare fase van hun leven. We bieden deze ondersteuning bij cliënten thuis en in elf verpleeghuizen, waaronder een expertisecentrum. Onze visie is dat we elkaar horen, zien en waarderen. We vinden dit cruciaal om goede zorg voor onze cliënten te kunnen leveren. Het betekent dat wij liefdevolle aandacht hebben voor wat voor iemand echt telt. We zoeken daarbij maximaal aansluiting bij wie de ander is. De kernwaarden die daar voor ons bij horen, zijn: deskundigheid, eigenaarschap, verbinding en aandacht.

Locatie de Wold-Rank is een kleinschalig verpleeghuis in Winschoten en biedt plek voor 24 bewoners. De locatie bestaat uit drie sub afdelingen en biedt zorg en ondersteuning aan mensen met uiteenlopende zorgvragen die niet meer thuis kunnen wonen. Binnen deze locatie wonen er mensen met zowel somatische als psychogeriatrische zorgvragen, waarbij het accent richting de PG-zorg zal verschuiven.

Wij bieden

 • Een contract voor de duur van één jaar met de intentie deze te verlengen naar onbepaalde tijd;
 • Een uitdagende en innovatieve werkomgeving;
 • Arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO VVT , inschaling in FWG 55 (minimaal € 3.335,55 en maximaal €4768,82 o.b.v. 36 uur) ;
 • Naast o.a. een goede pensioenregeling en eindejaarsuitkering ook een fiscaal aantrekkelijk bedrijfsfitness- en fietsplan.

Wij vragen:

 • Een afgeronde HBO-V opleiding, geldige BIG-registratie en Verklaring Omtrent Gedrag (VOG);
 • Bij voorkeur (management) ervaring in een soortgelijke functie;
 • In bezit van sterke sociale en communicatieve eigenschappen;
 • Overtuigingskracht, besluitvaardigheid en het vermogen om adequaat te kunnen handelen in stresssituaties.

In het kort

Tag Locatie de Wold-Rank te Winschoten Dienstverband Een contract voor de duur van één jaar met de intentie deze te verlengen naar onbepaalde tijd; Opleidingsniveau HBO Plaats Winschoten Werkuren per week 32 Salarisindicatie Inschaling in FWG 55 (minimaal € 3.335,55 en maximaal €4768,82 o.b.v. 36 uur) Gepubliceerd op 2023-10-17 Ingangsdatum In overleg CAO VVT Sluitingsdatum 2023-11-07

Interesse?

Enthousiast? Reageren kan tot 7 november 2023 . De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 14 en 16 november 2023.

Twijfel je nog, dan maken we 't je graag gemakkelijk. Bel of app dan met () of regiomanager Ditmar ) en nodig jezelf uit voor een kop koffie. Dan maken we graag kennis met jou en stellen we onszelf verder voor. Hopelijk tot snel.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen, is het verstrekken van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van de sollicitatieprocedure

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKwaliteitsverpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]3335 – 4768
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.oosterlengte.nl/vacatures/interne-vacature-regieverpleegkundige/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.