GZ-Psycholoog / Orthopedagoog-generalist Accare 08-09-2023

  1. Vacatures Winschoten
  2. GZ-Psycholoog / Orthopedagoog-generalist Accare 08-09-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Huidige: Gz-psycholoog / orthopedagoog-generalist

Gz-psycholoog / orthopedagoog-generalist

  • Geplaatst op 08-09-2023

Werken in Oost-Groningen is bijzonder. Het is meer dan alleen je cliënt op de poli behandelen. Je ziet verschillende problemen samenkomen. Niet alleen die van kinderen. Ook bijvoorbeeld de gevolgen van armoede op een gezin of ouders met eigen psychiatrische problemen. Je staat stil bij het kind in de context en werkt samen met andere organisaties zoals scholen en gemeenten. En dat in een klein, maar hecht team. Kon minder, toch? Direct kennismaken? Stuur een appje naar Denise via .

Dit kun je verwachten

Je kunt aan de slag gaan in Winschoten of Stadskanaal. De keuze ligt bij jou. Op de poliklinieken wordt zorg geleverd aan kinderen en jongeren met (een vermoeden van) psychiatrische problemen, waaronder ASS, ADHD, angst- en stemmingsstoornissen en kinderen met een (licht-)verstandelijke beperking. Ook kinderen met traumagerelateerde klachten en hechtingsproblematiek komen bij ons. Wij richten ons daarbij vooral op de complexe problematiek, waarbij sprake is van comorbiditeit, systeemproblematiek of ernstige klachten.

Wat maakt werken in deze regio zo leuk?

  • De teams zijn klein (zo'n 10 - 13 collega's) en werken nauw met elkaar samen. Even overleggen is snel gebeurd.
  • In Oost-Groningen zien we niet alleen psychiatrische klachten. We hebben ook te maken met de gevolgen van armoede; een lagere sociaaleconomische klasse en ouders met eigen psychiatrische problematiek. Een bijzondere situatie. In vergelijking met andere locaties werk je ook vaker samen met de ketenpartners. Als gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist sta je dus vaker stil bij het grotere plaatje en betrek je het gehele netwerk rondom een cliënt.

Als AGB- en BIG-geregistreerd regiebehandelaar hoeven we jou niet te vertellen wat je werkzaamheden zijn. We zijn benieuwd naar jou, jouw motivatie en jouw klik met ons team.

We bieden je een salaris tussen de € 3.835,- en € 5.848,- o.b.v. 36 uur, volgens CAO GGZ FWG 65. Je krijgt meteen een contract voor onbepaalde tijd.

Andere (secundaire) arbeidsvoorwaarden zijn:

  • Een eindejaarsuitkering;
  • Per kalenderjaar 23 verlofdagen en 5 verlofdagen in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week);
  • Aandacht voor balans en vitaliteit. We hebben bijvoorbeeld een fietsplan, bedrijfsfitness en een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36 uur) dat kan worden ingezet voor een opleiding, verlof of extra salaris.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en worden referenties ingewonnen.

Over Accare

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 26 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in de vertrouwde omgeving en werken nauw samen met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen.

Neem dan contact op met Laura van der Weg, gz-psycholoog, via of l.van.der.weg@accare . Ben je direct enthousiast en wil je kennismaken? Je kunt solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Denise Emmens, recruiter, neemt dan zo snel mogelijk contact met je om een kennismaking in te plannen. Zij is ook te bereiken via of .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOrthopedagoog
Indicatie salaris (min – max]3835 – 5848
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)28 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.accare.nl/werken-bij/vacature-overzicht/gz-psycholoog-orthopedagoog-generalist-40

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.