Scuba Diver Duikschool Lie Kie Sang 27-10-2023

  1. Vacatures Winschoten
  2. Scuba Diver Duikschool Lie Kie Sang 27-10-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

NAUI Master Scuba Diver, deze cursus is de opstap naar het brevet van NAUI Divemaster en NAUI Assistant Instructor. Dit brevet is het hoogst haalbare certificaat voor de duiker die niet professioneel bezig wenst te zijn met de duik hobby.


De cursus bestaat uit herhalingen van alle handelingen die je vanaf je NAUI Scuba Diver cursus hebt gehad tot en met alle theorie, inclusief additionele zaken en een gedegen herhaling van de Rescue vaardigheden. De NAUI Master Scuba Diver opleiding is de beste cursus voor de hobby duiker die alles wil weten en kunnen. Als Master Scuba Diver ben je een allround sportduiker met veel ervaring. Natuurlijk spreken wij samen met u af wanneer u de buitenduiken gaat maken.

Duur van de opleiding:
De gehele opleiding bestaat uit 7 theorie lessen, 4 uur zwembad oefeningen gericht op verbeteren duikvaardigheden en 8 buitenduiken (navigatie, reddingsduiken, nachtduiken, diepduiken en zoeken en bergen). Daarnaast moet u rekenen op ongeveer 20 uur zelfstudie. De cursus zal binnen drie maanden na startdata moeten zijn afgerond. Indien dit niet het geval is zullen de eventuele meerkosten aan u worden doorberekend!

Kosten:
De kosten voor deze cursus: € 580,- Deze prijs is inclusief e-learning, boek op pdf formaat en certificering. De duur van de opleiding en de kosten kunnen verminderen indien u al in het bezit bent van een van de volgende brevetten: Rescue Scuba Diver, EFR-Reanimatie of Medic First Aid diploma.
Vereisten vooraf:
Leeftijd minimaal 15 jaar. Naui Advanced Scuba Diver brevet of daaraan gelijkgesteld. Medisch goed gekeurd te zijn voor de duiksport door een duikerarts (NICDA) voor aanvang van de cursus.
Opgeven en betalen:
U kunt zich voor deze opleiding opgeven door ons te bellen of e-mailen. Laat bij geen gehoor een bericht achter dan bellen wij u terug. Na opgave ontvangt u per e-mail of per post een bevestiging met een factuur. Als de betaling binnen is sturen wij u direct het lesmateriaal (voor zelfstudie!)) toe.
Vragen:
Als u verder nog vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAnios Psychiatrie
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)4 – 4
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheSport/Recreatie/Toerisme
LocatieOude Pekela, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://duikschool-liekiesang.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=16&Itemid=124

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.