Helpende Stichting Oosterlengte 15-12-2023

  1. Vacatures Winschoten
  2. Helpende Stichting Oosterlengte 15-12-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Helpende

Locatie 't Vondelhuys | 16 uren | MBO niveau 2

Een nieuwe werkdag! Je groet je collega's, bespreekt de bijzonderheden van de vorige dienst en gaat aan de slag. De eerste bewoner van de ochtend help je met opstaan, wassen en aankleden. Tijdens het wassen maak je een praatje met de bewoner, een mooi gesprek over het verleden volgt. Nadat je de bewoner naar de huiskamer hebt gebracht voor het ontbijt, ga jij met een glimlach verder aan het werk. Er zijn meer bewoners die wachten, tijd om hen te helpen. Nadat alle bewoners klaar voor de dag zijn, trek jij je terug om de rapportages in orde te maken. Samen met je collega overleg je de bijzonderheden in het zorg- en leefplan, om zo de zorg nog beter te maken. Als je dienst erop zit, denk je nog even terug aan het gesprek met de bewoner. Een glimlach volgt, wat heb je toch een mooi beroep!

Bij Oosterlengte werken bijna 2.000 medewerkers die samen invulling geven aan passende ondersteuning aan mensen in Oost-Groningen in een kwetsbare fase van hun leven. We bieden deze ondersteuning bij cliënten thuis en in elf verpleeghuizen, waaronder een expertisecentrum. Onze visie is dat we elkaar horen, zien en waarderen. We vinden deze visie belangrijk om goede zorg voor onze cliënten te kunnen leveren. Het betekent dat wij liefdevolle aandacht hebben voor de wensen van onze cliënten en medewerkers. We zoeken daarbij maximaal aansluiting bij wie de ander is. De kernwaarden die daar voor ons bij horen, zijn: deskundigheid, eigenaarschap, verbinding en aandacht.

Verpleeghuis 't Vondelhuys te Winschoten heeft in totaal 123 appartementen. De locatie bestaat uit meerdere afdelingen en biedt zorg en ondersteuning aan mensen met uiteenlopende zorgvragen die niet meer thuis kunnen wonen. Binnen deze locatie wonen er mensen met zowel somatische als psychogeriatrische zorgvragen, waarbij het accent in de toekomst meer richting de PG-zorg zal verschuiven. Samen met de verschillende disciplines zorgen we ervoor dat de bewoners een zinvolle dag hebben passend bij hun keuzes en wensen.

Wij bieden

  • Een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid op verlenging;
  • Minimaal 16 uur per week, meer uren kan in overleg;
  • Opleidings- en trainingsmogelijkheden via de afdeling Leren en Ontwikkelen;
  • Inschaling in FWG 25 (€ 2.264,72 - € 2.853,86);
  • Naast o.a. een goede pensioenregeling en eindejaarsuitkering ook een fiscaal aantrekkelijk bedrijfsfitness- en fietsplan.

Wij vragen

  • Je bent in het bezit van het diploma helpende zorg en welzijn of servicemedewerker breed met keuzedeel zorg en welzijn.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met de doelgroep

In het kort

Tag Locatie 't Vondelhuys te Winschoten Dienstverband Bepaalde tijd met kans op verlenging Opleidingsniveau MBO niveau 2 Plaats Winschoten Werkuren per week 16 uur Salarisindicatie FWG 25 (€ 2.264,72 - € 2.853,86) Gepubliceerd op 2023-12-15 Ingangsdatum In overleg CAO VVT Sluitingsdatum 2023-12-21

Interesse

Reageren kan tot uiterlijk 28 december 2023.
Voor meer informatie, of nader kennismaken onder genot van een kop koffie kun je contact opnemen met Marja () op telefoonnummer , Ellen () via ,Janet () op telefoonnummer
of () op telefoonnummer ..

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHelpende Zorg
Indicatie salaris (min – max]2264 – 2853
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 16
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.oosterlengte.nl/vacatures/helpende/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.