Casusregisseur Jeugd Gemeente Pekela 06-02-2024

 1. Vacatures Winschoten
 2. Casusregisseur Jeugd Gemeente Pekela 06-02-2024

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Casusregisseur Jeugd

De gemeente Pekela is op zoek naar een casusregisseur Jeugd voor 28-32 uur per week

De gemeente Pekela zoekt een daadkrachtige en resultaatgerichte casusregisseur Jeugd die het team Sociaal komt versterken. Als casusregisseur Jeugd ben jij degene die het totale werkgebied overziet, op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en jouw collega's weet te motiveren om zich in te zetten voor een veilige en gezonde omgeving voor jongeren.

Wat ga je doen?

Je zult in direct contact treden met ouders en jongeren, vaak letterlijk aan de keukentafel. Door nauw samen te werken met het gezin, analyseer je de situatie grondig en houd je de ontwikkeling en veiligheid van het kind altijd voor ogen. In overleg met het gezin wordt bepaald welke hulp en ondersteuning nodig is, wat vervolgens wordt vastgelegd in een gezinsplan. Indien nodig voer je een veiligheidsanalyse uit en stel je een passend veiligheidsplan op, waarbij je de hele gezinssituatie in beschouwing neemt. Als regisseur van deze plannen blijf je betrokken bij het gezin, zo lang als dat nodig is.

Je wordt onderdeel van het Sociaal Team, bestaande uit ongeveer 40 collega's die werken binnen het brede scala van het Sociaal Domein, inclusief Openbare Orde & Veiligheid. We zijn een lerend team, dat voortdurend streeft naar verbetering en groei.

Het Jeugdteam bestaat uit 7 casusregisseurs, 2 jeugdhulpverleners (GGZ en jeugdhulp), een gedragswetenschapper en een leerplichtambtenaar. Het is een hecht en collegiaal team waarin we veel waarde hechten aan onderlinge ondersteuning. Indien nodig wordt er van je verwacht dat je buiten je eigen vakgebied kunt opereren.

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar iemand die gedijt in een dynamische werkomgeving, waarin nauwe samenwerking met collega's en partners in het veld centraal staat. Je hebt een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen, en je weet moeiteloos aan te sluiten bij de diverse inwoners van Pekela. Je bent je bewust van je eigen referentiekaders en kunt deze loslaten indien nodig. Flexibiliteit is voor jou vanzelfsprekend en je bent goed in staat om hoofd- en bijzaken te onderscheiden. Uitdagingen ga je niet uit de weg en je bent creatief en inventief in het vinden van oplossingen. Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een relevante afgeronde hbo-opleiding in Social Work, MWD, SPH of Pedagogiek.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je bent SKJ-geregistreerd;
 • So-certificeringS of ervaring met metavisie is een pré;
 • Je hebt kennis van systeemgericht werken;
 • Je hebt een rijbewijs en beschikt over eigen vervoer.

Wat bieden wij?

Als gemeente zijn we volop bezig met de toekomst, wat uitdagende en complexe vraagstukken met zich meebrengt. Pekela is een typisch Groningse gemeente met een rijke en soms tumultueuze geschiedenis. De inwoners zijn trots op hun gemeenschap en dragen vanuit die betrokkenheid bij aan de lokale samenleving. Dit komt ook tot uiting in onze toekomstvisie '2022-2030', genaamd 'Pekela in beweging'.

Bij de gemeente Pekela hechten we grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en loopbaangroei. Dit betekent dat er talloze kansen zijn om zowel in jezelf als in je carrière te blijven investeren. Indien gewenst, bieden we ook loopbaanadvies aan. Werken bij de gemeente Pekela betekent werken in een dynamische omgeving, omringd door enthousiaste collega's. Je krijgt volop mogelijkheden tot samenwerking met andere afdelingen en een gevarieerde invulling van je takenpakket.

Daarnaast bieden wij jou:

 • Een hybride werkregeling en flexibele werktijden;
 • Salaris in functieschaal 9 of 10, afhankelijk van je kennis en ervaring, met een maximum van € 5247 per maand op basis van 36 uur per week;
 • Een Individueel Keuzebudget ter hoogte van 17,05% van je brutosalaris;
 • Eventueel een passende opleiding of cursus om je kennis bij te spijkeren.

Enthousiast geworden?

Klik dan hier en upload je motivatie en CV uiterlijk vóór 22 februari 2024. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Janny Wilms via . Voor vragen over de procedure kun je terecht bij , , via of .

Het verkrijgen van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor indiensttreding.

Laatst gewijzigd: 05 februari 2024

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMaatschappelijk Werker
Indicatie salaris (min – max]5247 – 5247
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)28 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieOude Pekela, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.pekela.nl/Onderwerpen/Werken_bij_gemeente_Pekela/Casusregisseur_Jeugd

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.