GZ-Psycholoog Verslavingszorg Noord Nederland 29-11-2023

 1. Vacatures Winschoten
 2. GZ-Psycholoog Verslavingszorg Noord Nederland 29-11-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

GZ-psycholoog, Winschoten

Locatie Polikliniek in Winschoten

Uren 32 - 36 uur per week

Begindatum Per in overleg

Ben jij een gedreven GZ-psycholoog die een nieuwe uitdaging zoekt? Lees dan vooral verder!

Wie zoeken we?
Je bent een enthousiaste, oplossingsgerichte en daadkrachtige GZ-psycholoog. Je werkt met cliënten met complexe zorgvragen op het gebied van verslaving en psychiatrie zoals comorbide problematiek, PTSS en stemmingsstoornissen. Je hebt een op samenwerking gerichte houding, maar vindt het ook prettig om in een zelfstandige werkomgeving je behandelingen uit te voeren. Je werkt graag in een multidisciplinair team en je hebt hierin een verbindende en coachende rol.

Waar ga je aan de slag?
De hulpverleners van de polikliniek behandelen cliënten met verslavings- en psychosociale problemen, waarbij de poliklinische behandeling vooral gericht is op genezing (herstel naar volwaardige participatie in de samenleving). De polikliniek biedt procesmatige inzet van diverse vormen van individuele- en groepsbehandeling. Daarbij is er ook aandacht voor het systeem van de cliënt. Het team bestaat uit verschillende disciplines. Iedereen heeft zijn of haar eigen kennis en ervaring, zo vullen we elkaar aan. We helpen elkaar waar nodig, bespreken veel met elkaar en reflecteren op ons handelen.

Wat ga je doen?
Als GZ-psycholoog doe je intakes en diagnostiek en met de cliënt voer je de regie over de behandeling. Je werkt hierin nauw samen met je collega s in het multidisciplinaire team. Je geef langer durende (deel)behandelingen, zoals bijvoorbeeld bij comorbide problematiek, PTSS en stemmingsstoornissen. Verder geef je supervisie aan medebehandelaars of collega s in opleiding als dat van toepassing is. Uiteraard lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van een zo goed mogelijk behandelklimaat en breng je hierin je eigen ideeën en werkervaring mee.

Wat vragen wij van je?

 • Je hebt een afgeronde opleiding en registratie in het kader van de wet BIG als GZ-psycholoog.
 • Je hebt ervaring in psychodiagnostiek en je hebt kennis en ervaring met cognitieve gedragstherapie en bij voorkeur ook met traumabehandeling (EMDR).
 • Je hebt een flexibele instelling en je vindt het prettig om in een zeer zelfstandige werkomgeving je behandelingen te doen, maar je bent ook een teamplayer.
 • Tact, luisteren, invoelend vermogen, motiveren tot en stimuleren in gedragsverandering zijn sociale vaardigheden die je goed beheerst.
 • Je vindt het belangrijk om je verder te ontwikkelen in je vakgebied.
 • Je onderschrijft het belang van een gezonde leefstijl en het beleid van VNN van een volledig rookvrije organisatie.

Wat bieden wij je?

 • Een veelzijdige baan in een deskundig en informeel team.
 • De mogelijkheid om je kennis en ervaring in de volle breedte van het vak toe te passen.
 • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief.
 • Veel mogelijkheden op het gebied van leren en ontwikkelen. Voorbeelden hiervan zijn trainingen op het gebied van Oplossingsgericht Werken en Persoonlijk Leiderschap. Daarnaast biedt VNN ook een ruim aanbod aan digitale leertrajecten op GGZ thema s en persoonlijke ontwikkeling via GGZ Ecademy en GoodHabitz.
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ en een salaris conform functiegroep 65.
 • Een goede pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Een eindejaarsuitkering van 8,33%. Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsregeling, bedrijfsfitnessregeling en volledige vergoeding woon-werkverkeer bij gebruik van openbaar vervoer.

Vragen over de vacature?
Voor meer informatie kun je bellen met Koop Hoekstra, manager poliklinieken Groningen, telefoon .

Solliciteren?
Je kunt reageren t/m 10 januari 2024 via de knop 'solliciteer direct'.

Over VNN
Verslavingszorg Noord Nederland zet zich in voor mensen die problemen ondervinden als gevolg van middelengebruik op het gebied van alcohol, drugs, tabak, gokken gamen.
VNN wil hen een perspectief bieden op een ander leven. Dit betekent dat VNN mensen met een verslaving en hun naastbetrokkenen perspectief wil bieden op meer kwaliteit van leven. Een leven zonder of met minder verslavingsproblemen. Ook wil VNN zich inzetten om verslavingsproblemen te voorkomen. Dat doet VNN door het aanbieden van veel verschillende vormen van zorg en behandeling: Preventie · Poliklinische behandeling · Jeugdverslavingszorg · Klinische behandeling · Outreachende verslavingszorg · Forensische zorg · Verslavingsreclassering en Wonen.

Verslavingszorg Noord Nederland (VNN) is de expert op het gebied van verslavingszorg werkzaam in Friesland, Groningen en Drenthe. Er werken ruim 1000 medewerkers op 40 verschillende locaties, die verslavingszorg bieden aan ruim negenduizend cliënten.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGz-psycholoog
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vnn.nl/werken-bij/vacatures/gz-psycholoog-winschoten

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.