Psychiater Noordoost Verslavingszorg Noord Nederland 08-08-2023

 1. Vacatures Winschoten
 2. Psychiater Noordoost Verslavingszorg Noord Nederland 08-08-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Psychiater Noordoost-Groningen

Locatie Outreachende zorg en Polikliniek Noordoost-Groningen, standplaats Winschoten

Uren 28-36 uur per week

Verslavingszorg Noord Nederland (VNN) zoekt voor haar team Noordoost-Groningen, standplaats Winschoten, een psychiater met passie voor onze cliënten. Een psychiater die zich wil verdiepen in de mens achter de verslaving. Een regiebehandelaar die zich inzet voor onze cliënten, maar niet de verantwoordelijkheid van cliënten overneemt en cliënten durft te confronteren met hun gedrag en keuzes. Wij zoeken geen éénpitter, maar een teamspeler die bereid is om met de input van andere professionals tot een goed behandelplan te komen.

We zoeken zowel voor ons outreachende team als voor het polikliniek team Noordoost-Groningen een psychiater. Eventueel zijn uren te combineren als hier de voorkeur naar uitgaat.

Waar ga je werken en wie is onze doelgroep?
Het outreachende team biedt intensieve zorg en bemoeizorg op meerdere levensgebieden. Het doel is om persoonsgerichte en herstelondersteunende zorg te leveren op verschillende domeinen en met wisselende intensiteit.
In onze herstelbenadering staat centraal dat we cliënten ondersteunen om, ondanks mogelijke beperkingen, de regie op hun eigen leven weer te pakken. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van hoop, empowerment, verbinding en zingeving.

De Polikliniek richt zich op de behandeling van mensen met problemen op het gebied van alcohol, drugs, gokken en andere verslavingsproblematiek. De verslavingsproblematiek varieert van licht tot ernstig. De behandeling is vooral gericht op genezing (herstel naar volwaardige participatie in de samenleving). De polikliniek doet behandeling zowel individueel als in groepen. Aandacht voor het systeem van de cliënt is een belangrijk onderdeel van de behandeling.

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team wat goed op elkaar is ingespeeld en gebruik weet te maken van een specifieke expertise van elk teamlid. We leveren de zorg met elkaar! We delen informatie, reflecteren op ons handelen én zetten humor in!

Wat zijn je werkzaamheden?
In de functie van regiebehandelaar ben je eindverantwoordelijk voor de diagnostiek, behandeling en begeleiding. Jij zorgt voor inhoudelijke leiderschap; je bewaakt de kwaliteit en effectiviteit van de zorg. Je voert psychiatrisch onderzoek uit en geeft psychiatrische behandeling. Je werkt nauw samen met de andere professionals in het multidisciplinaire team. Het team is goed op elkaar ingespeeld en weet goed gebruik te maken van de specifieke expertise van elk teamlid. We leveren de zorg met elkaar!

Je neemt deel aan bereikbaarheidsdiensten die aansluiten bij een goede werk-privé balans.

Wat verwachten wij van je?

 • Je bent BIG-geregistreerd als psychiater.
 • Je hebt affiniteit met verslaafde cliënten.
 • Je stelt de cliënt centraal en staat naast de medewerkers en cliënten.
 • Je hebt affiniteit met psychotherapeutische behandeling van cliënten.
 • Je hebt affiniteit met oplossingsgericht werken.
 • Je kunt op een praktische, coachende en stimulerende wijze psychiatrische inzichten overbrengen binnen het team.
 • Je onderschrijft het belang van een gezonde leefstijl en draagt dit zelf ook uit en je onderschrijft het beleid van VNN van een volledig rookvrije organisatie.

Wat bieden wij je?

 • Een uitdagende baan met bevlogen collega s in een goede, collegiale en loyale sfeer waarin ook regelmatig tijd is voor informele groepsmomenten.
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ en een salaris conform inschaling AMS.

Vragen over de vacature?
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je bellen met Koop Hoekstra, teammanager Polikliniek Noordoost-Groningen, telefoon .

Solliciteren?
Je kunt reageren t/m 30 augustus a.s. via de knop 'solliciteer direct'.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPsychiater
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)28 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vnn.nl/werken-bij/vacatures/psychiater-noordoost-groningen

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.