ANW-Verpleegkundige De Blanckenborg 22-10-2023

  1. Vacatures Winschoten
  2. ANW-Verpleegkundige De Blanckenborg 22-10-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

ANW-verpleegkundige

Branche: Verpleging, verzorging en thuiszorg
Functienaam: ANW-verpleegkundige (Avond-, Nacht- en Weekenddiensten)
Plaatsingsdatum: 19 oktober 2023
Sluitingsdatum: 30 oktober 2023
Opleidingsniveau: Mbo
Arbeidsovereenkomst: Onbepaalde tijd
Salaris: FWG functiegroep 45 van de cao VVT
Aantal uren: 24 uur
Ingangsdatum: Z.s.m.

De Blanckenborg biedt met warmte, betrokkenheid en professionaliteit zorg, ondersteuning en huisvesting aan ouderen in en rondom Blijham. Het zorgcentrum telt ruim 330 medewerkers met een hart voor de zorg, waarvoor werkplezier en collegialiteit erg belangrijk is. Jezelf kunnen zijn is essentieel dus besteden we aandacht aan diversiteit én inclusiviteit. Deze gedachtegang nemen wij mee in onze sollicitatieprocedures.

Hoe ziet de functie eruit?
Om ons team van ANW-verpleegkundigen te versterken zijn wij op zoek naar een verpleegkundige die graag in de nachtdiensten wil werken.

Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige zorg op alle afdelingen binnen De Blanckenborg. Je bent de verpleegkundige van dienst in de organisatie en daarmee het aanspreekpunt, de vraagbaak en de coördinator. Je bewaakt inhoudelijk het zorgproces van bewoners en cliënten en zijn omgeving, je geeft instructies en opdrachten m.b.t. zorginhoud en ziet toe op een correcte uitvoering van het, door het medisch team, afgesproken en ingezette beleid.

Met plezier en aandacht lever je de beste zorg. Je hebt hart voor onze bewoners en cliënten. Bij jou staat respect voor eenieder voorop. Je bent gericht op samenwerken, flexibel en proactief.

Wat hebben wij jou te bieden?
Een leuke uitdagende baan binnen een nog leuker team in een kleinschalige organisatie volop in ontwikkeling waar leef- en werkplezier voorop staan. Je financiële beloning vindt plaats op basis van ervaring binnen FWG 45 van de cao VVT ook de overige arbeidsvoorwaarden zijn op basis van de cao VVT. Daarnaast hebben we binnen de werkkostenregeling leuke extra's te bieden.

Wat vragen wij van jou?
Je bent in het bezit van het diploma Verpleegkundige Mbo-niveau 4 en bent BIG-geregistreerd. Je hebt ervaring met bewoners en cliënten met een psychogeriatrische en/of somatische zorgvraag. Je kunt zelfstandig werken én samenwerken met collega's. Je bent flexibel inzetbaar, proactief en kunt goed omgaan met onverwachte situaties. Daarnaast ben je sociaal vaardig en hebt humor. Je hebt de BHV-cursus gevolgd of bent bereid deze te gaan volgen. Je staat ingeschreven in het kwaliteitsregister V&VN of bent bereid je hiervoor in te schrijven.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anja van Slooten & Lena Henstra, teammanagers Intramurale Zorg , bereikbaar via het telefoonnummer: .

Heb je interesse in deze functie?
Solliciteer dan vóór 30 oktober door je CV en een korte motivatiebrief te mailen naar afdeling HR, bereikbaar via e-mailadres: .

Vragen over de zorg?

Neem contact op met onze servicebalie.
Deze is geopend op werkdagen van 08:00 uur tot 16:00 uur


Feiten en Cijfers:


Informatie en contact:


Werken bij de Blanckenborg:

Wij bieden...


Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenborg'
Eikenlaan 34, 9697 RW Blijham

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBlijham, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.blanckenborg.nl/werken+en+leren/vacatures/2573335.aspx?t=ANW-verpleegkundige

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.