Maatschappelijk Werker Stichting Oosterlengte 28-12-2023

 1. Vacatures Winschoten
 2. Maatschappelijk Werker Stichting Oosterlengte 28-12-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Expertisecentrum Old Wolde | uren in overleg | HBO

Wij zoeken een enthousiaste en betrokken .

Aangenaam, wij zijn Oosterlengte.

Bij Oosterlengte werken bijna 2.000 medewerkers die samen invulling geven aan passende ondersteuning aan mensen in Oost-Groningen in een kwetsbare fase van hun leven. We bieden deze ondersteuning bij cliënten thuis en in elf verpleeghuizen, waaronder een expertisecentrum. Onze visie is dat we elkaar horen, zien en waarderen. We vinden deze visie belangrijk om goede zorg voor onze cliënten te kunnen leveren. Het betekent dat wij liefdevolle aandacht hebben voor de wensen van onze cliënten en medewerkers. We zoeken daarbij aansluiting bij wie de ander is. De kernwaarden die daar voor ons bij horen, zijn: deskundigheid, eigenaarschap, verbinding en aandacht.

Bij Oosterlengte werken veel gemotiveerde en betrokken medewerkers, wat zich onder meer vertaalt in een hoge cliënttevredenheid. Binnen de behandeldienst zijn de vakgroepen psychologie, maatschappelijk werk en geestelijke zorg gepositioneerd in een nieuw Psychosociaal Team.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die wil meebouwen aan de toekomst van Oosterlengte en de ouderenzorg in Oost-Groningen.

Wat ga je doen?
Als bied je sociaaljuridische en psychosociale hulpverlening aan cliënten en hun naasten bij materiële, sociale en psychische problematiek. Behandeling en begeleiding aan cliënten en hun systeem richt zich op de problemen die voorkomen in de wisselwerking tussen de cliënt en diens omgeving. In het kader van psychosociale hulpverlening verstrek je informatie aan belanghebbende. Bovendien verricht je onderzoek ter bevordering van het welbevinden en draag je zorg voor rapportage, signalering en belangenbehartiging en lever je een bijdrage het

(door)ontwikkelen van beleid op je vakgebied. Ook adviseer je het multidisciplinair behandelteam, zorgverleners, naasten met betrekking tot (de inzet van) de hulpverlening. Je bemiddelt of verwijst, indien nodig, naar andere disciplines of instanties.

De vormt samen met psychologen, een GZ-psycholoog, een orthopedagooggeneralist en een geestelijk verzorger het psychosociaal team. Het psychosociaal team is in ontwikkeling en zal in de toekomst mogelijk aangevuld worden met andere disciplines. Samen met jouw collega's van het psychosociaal team ga je actief op zoek naar de mogelijkheden en kansen, maar ook wat jouw expertise en die van de anderen in het psychosociaal team is, om samen zo optimaal mogelijk psychosociale ondersteuning te bieden aan onze cliënten en hun naasten.

Wie ben jij?

 • Jij hebt een duidelijke visie op het vak maatschappelijk werk in de (gespecialiseerde) verpleeghuiszorg; o.a. GRZ, ELV complex/palliatieve zorg, somatiek en psychogeriatrie;
 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding maatschappelijk werk en bij voorkeur een paar jaar relevante werkervaring;
 • Je bent iemand die gemakkelijk benaderbaar is voor, en contact maakt met, zowel cliënten als collega's;
 • Je bent in staat als solist te werken, maar ook om een teamplayer te zijn;
 • Je bent in staat om de eigen werkzaamheden goed af te stemmen met andere professionals en bent in grote lijnen op de hoogte van de verschillende expertises binnen het psychosociaal domein;
 • Je hebt talent voor het goed plannen van je afspraken en werkzaamheden;
 • Je hebt goede kennis van de sociale kaart.

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Inschaling in FWG 55 (€ 3.335 - € 4.786,- o.b.v. 36 uur);
 • Arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO VVT;
 • Diverse ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden via onze afdeling Leren & Ontwikkelen;
 • Een goede pensioenregeling en eindejaarsuitkering en een fiscaal aantrekkelijk bedrijfsfitness- en fietsplan.

In het kort

Tag Expertisecentrum Old Wolde te Winschoten Dienstverband onbepaalde tijd Opleidingsniveau HBO Plaats Winschoten Werkuren per week in overleg Salarisindicatie FWG 55 (€ 3.335 - € 4.786,- o.b.v. 36 uur) Gepubliceerd op 2023-12-28 Ingangsdatum in overleg CAO VVT Sluitingsdatum 2024-01-16

Interesse?
Bel dan voor meer informatie met Ria Doppen ( manager behandelteams, ) of (), telefoonnummer . Wij vertellen je graag meer over deze organisatie en wat jij daarin zou kunnen betekenen. We nemen contact met je op zodra je solliciteert en dan plannen we samen een gesprek in. De vacature sluit zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMaatschappelijk Werker
Indicatie salaris (min – max]3335 – 4786
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.oosterlengte.nl/vacatures/maatschappelijk-werker/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.