Dierverzorger Dieren bescherming 26-12-2023

 1. Vacatures Winschoten
 2. Dierverzorger Dieren bescherming 26-12-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Dierverzorger afdeling katten (vrijwillig)


Verloopt op: 31 december 2023

Binnen de Dierenbescherming geeft de landelijke afdeling Dierenhulp uitvoering aan het bieden van hoogwaardige dierenhulp. Binnen deze afdeling vallen de dierenbeschermingscentra, preventieve dierenhulp, de meldkamer, de medische dierenhulp en een stafafdeling gericht op uitvoeringsbeleid, projecten en aanbestedingen. Jaarlijks rijden onze dierenambulances zo'n 70.000 keer uit en vangen we bijna 20.000 dieren op. Daarnaast zetten we ons in voor en geven uitvoering aan preventie-activiteiten, waardoor we steeds meer dierenleed kunnen voorkomen en er steeds minder dieren gered en/of opgevangen hoeven te worden. Een mooi voorbeeld hiervan is de inzet van Dierenbuddy's, dat in steeds meer gemeenten uitvoering krijgt.

Voor Winschoten zijn wij op zoek naar een: Dierverzorger afdeling katten (vrijwillig)

Het betreft een functie voor 8 - 16 uur

Dierenasiel Winschoten is een streekasiel voor Oost-Groningen. Het dierenasiel biedt een tijdelijk onderkomen aan gevonden dieren, afstandsdieren en achtergelaten dieren. Deze dieren komen veelal via Dierenambulance Oost-Groningen binnen. Bij Dierenasiel Winschoten werken gediplomeerde en deskundige dierverzorgers en toegewijde vrijwilligers die streven naar optimale verzorging en aandacht en die er alles aan doen een geschikte baas voor ieder asieldier te vinden.

Als dierenverzorger bij de katten kom je in contact met de dieren. Een groot deel van je werkzaamheden bestaat uit het schoonmaken van de verblijven. Een schoon verblijf is voor het welzijn van de dieren immers erg belangrijk. en heb je tijd om ze te verzorgen, extra aandacht te geven en om met ze te spelen. Deze 'quality time' hebben de dieren hard nodig, want een asielleven is voor sommige katten al zwaar genoeg.

 • De taken
 • Verzorgen van de aanwezige katten ( water geven, vachtverzorging en aandacht geven);
 • Schoonmaken en - houden van het kattenverblijf
 • Knuffelen, aaien en spelen uiteraard
 • Wie zoeken wij?
  Naast dat je de doelstellingen van de Dierenbescherming onderschrijft, heb je of ben je
 • Een aanpakker
 • Ervaring met (schuwe) katten en een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Gewend om met katten om te gaan;
 • In goede fysieke conditie en weet je van aanpakken;
 • Flexibel ingesteld.
 • Wat bieden wij?
 • Een gezellige werkplek met leuke collega's;
 • Reiskostenvergoeding.
 • Begeleiding door ervaren krachten;
 • De benodigde materialen;
Naar aanleiding van jouw reactie wordt er gekeken of er een kennismakingsgesprek zal plaatsvinden. Uiteraard hoor je dit zo snel mogelijk van ons. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Heeft bovenstaande je enthousiast gemaakt en wil je solliciteren? Solliciteer

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDierenverzorger
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)8 – 16
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.dierenbescherming.nl/vacatures/dierverzorger-afd-katten-5?__Field_Hidden__afasJobOfferId=60&__Field_SingleLineText__firstName=&__Field_SingleLineText__middleName=&__Field_SingleLineText__lastName=&__Field_Email__email=&__Field_Phone__phone=&__Field_Dropdown__whereFound=&__Field_MultiLineText__motivation=&__Field_FileUpload__resume=&__Field_Checkboxes__maandag=&__Field_Checkboxes__maandag=&__Field_Checkboxes__maandag=&__Field_Checkboxes__dinsdag=&__Field_Checkboxes__dinsdag=&__Field_Checkboxes__dinsdag=&__Field_Checkboxes__woensdag=&__Field_Checkboxes__woensdag=&__Field_Checkboxes__woensdag=&__Field_Checkboxes__donderdag=&__Field_Checkboxes__donderdag=&__Field_Checkboxes__donderdag=&__Field_Checkboxes__vrijdag=&__Field_Checkboxes__vrijdag=&__Field_Checkboxes__vrijdag=&__Field_Checkboxes__zaterdag=&__Field_Checkboxes__zaterdag=&__Field_Checkboxes__zaterdag=&__Field_Checkboxes__zondag=&__Field_Checkboxes__zondag=&__Field_Checkboxes__zondag=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.