Docent Dienstverlening & Producten Onderwijsgroep Noord 30-05-2024

 1. Vacatures Winschoten
 2. Docent Dienstverlening & Producten Onderwijsgroep Noord 30-05-2024

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Wij zoeken een BETROKKEN

Docent Dienstverlening & Producten vestiging Woldendorp

Dollard College - Woldendorp

Reageren voor 10 juni

Docent Dienstverlening & Producten vestiging Woldendorp

Wij zoeken een betrokken docent Dienstverlening & Producten

Maak jij straks het verschil in de ontwikkeling van onze leerlingen?

Dollard College Woldendorp
Per schooljaar '24-'25
0,6 - 1,0 fte regulier

Dollard College

Wij zijn het Dollard College, een brede scholengemeenschap in Oost-Groningen. Wij bieden gymnasium, atheneum, vwo (tweetalig onderwijs), havo, vmbo, praktijkonderwijs, pro-vmbo en isk. Daarnaast laten een aantal van onze vestigingen zich inspireren door verschillende onderwijsconcepten, zoals Dalton en Kunskapsskolan. Het onderwijs wordt gegeven op zes vestigingen in Bellingwolde, Oude Pekela, Winschoten en Woldendorp. Bij het Dollard College werken ongeveer 450 medewerkers voor circa 2.900 leerlingen.

Werken bij het Dollard College is samen werken aan 'Gewoon Goud' onderwijs. Veiligheid, verbinden, ontwikkelen, ontdekken en gelijkwaardigheid. Dat zijn onze kernwaarden. Wij halen het beste uit onszelf en elkaar. Spreekt jou dit aan? Dan is een baan bij het Dollard College wat voor jou! Het Dollard College vormt samen met Ubbo Emmius Scholengroep Trivium.

Jouw baan

Als docent Dienstverlening & Producten geef je op een aansprekende manier les voornamelijk aan leerlingen in leerjaar 3 en 4 van het vmbo. Ook denk je mee over de ontwikkeling van jouw vak en aan het onderwijs van de school. Je vindt het leuk om leerlingen te stimuleren om zelfstandig te (leren) leren zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen, ook op het persoonlijk vlak. Jij brengt het beste in de leerlingen naar boven!
Dollard College Woldendorp is een actieve school. In jouw functie begeleid je op school en daarbuiten leerlingen tijdens diverse projecten en stages en neem je deel aan verschillende schoolevenementen en voorlichtingsactiviteiten.

Vestiging Woldendorp

Op onze vestiging in Woldendorp werken wij volgens de daltonmethode. Deze methode benadrukt zelfstandigheid, samenwerking én persoonlijke verantwoordelijkheid. Elke dag zijn er daltonuren; de leerlingen krijgen ondersteuning van docenten bij een vak naar keuze. Het kan dan gaan om extra hulp of extra uitdaging, maar ook over hobby's en interesses. Er is ruimte voor eigen creativiteit van de docent. Op onze school bieden wij onderbouw vwo, havo en vmbo tl/kb/bb. Vmbo tl kan bij ons volledig worden afgerond. Dit geldt ook voor de sectoren Zorg & Welzijn en Dienstverlening & Producten van het vmbo bb/kb. Daltononderwijs is voor iedereen; elke leerling kan stappen zetten en groeien!

Wij zorgen voor goed contact tussen leerling, ouder/verzorger en mentor. Samen ondersteunen wij de leerlingen in hun unieke leerproces. Dat vinden wij belangrijk. Bij ons op school hangt een fijne, inspirerende sfeer. Ons team is hecht en enthousiast. Door de korte lijntjes weten we elkaar altijd te vinden.

Typisch Trivium

Bij Scholengroep Trivium werken ongeveer 700 medewerkers, die zich inzetten voor goed onderwijs aan circa 5000 VO-leerlingen. Trivium is van de scholen én is er voor de scholen: Dollard College en Ubbo Emmius. Zij trekken samen op vanuit hun gedeelde visie: 'leerlingen ondersteunen in hun ontwikkeling'. Onze docenten spelen daar uiteraard de cruciale rol in. Draag jij daar straks ook aan bij?

Onze regio Oost Groningen biedt vele kansen om in het leven van onze leerlingen hét verschil te maken. De meerwaarde van jou als docent is groot. Door goed onderwijs en de juiste begeleiding help je leerlingen hun kansen en daarmee die van hun omgeving te vermenigvuldigen. Trivium neemt de verantwoordelijkheid om een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in de regio. Dit doen we door te streven naar thuisnabij onderwijs van hoge kwaliteit voor iedere leerling. Van praktijkonderwijs tot technasium en tweetalig gymnasium. We werken intensief samen met partners zoals gemeenten, het lokale bedrijfsleven en welzijnsorganisaties.

Wat bieden wij jou?

 • Een prettige werkomgeving met enthousiaste collega's.
 • Een werkgever met veel vestigingen en diverse onderwijsconcepten. Dit biedt veel mogelijkheden voor je loopbaanontwikkeling.
 • Het betreft een LB-functie volgens de CAO- VO.
 • Begeleiding voor (startende) docenten door vak- en docentcoaches.
 • Ruimte om jezelf professioneel verder te ontwikkelen.
 • Budget voor levensfasebewust personeelsbeleid.
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  - Een vakantie-uitkering van 8%.
  - Een aantrekkelijke eindejaarsuitkering.
  - Tegemoetkoming in de eventuele reiskosten.

We vragen van jou

 • Betrokkenheid bij de leerlingen en de school.
 • Goede sociale, communicatieve, pedagogische, didactische en organisatorische vaardigheden.
 • Minimaal een tweedegraads bevoegdheid Dienstverlening & Producten (of daarvoor in opleiding)
 • De ambitie om jezelf professioneel en persoonlijk te blijven ontwikkelen.
 • Brede en flexibele inzetbaarheid.
 • Een geldige 'Verklaring Omtrent het Gedrag'.

Vragen?

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan naar Ellie Wind ) of ) of stuur een bericht naar . Meer informatie over het Dollard College vind je op www.dollardcollege.nl.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Lichamelijke Opvoeding
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieWoldendorp, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.scholengroeptrivium.nl/vacatures/542-docent-dienstverlening-producten-vestiging-woldendorp

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.