Docent Wiskunde Onderwijsgroep Noord 24-04-2024

 1. Vacatures Winschoten
 2. Docent Wiskunde Onderwijsgroep Noord 24-04-2024

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Wij zoeken een BETROKKEN

Docent Wiskunde vestiging Bellingwolde

Dollard College - Bellingwolde

Reageren voor 20 mei

Docent Wiskunde vestiging Bellingwolde

Inspiratie x motivatie = jouw wiskundeles

Maak jij straks het verschil in de ontwikkeling van onze leerlingen?

Dollard College Bellingwolde
Per 1 augustus 2024
0,8 - 1,0 fte regulier

Dollard College

Wij zijn het Dollard College, een brede scholengemeenschap in Oost-Groningen. Wij bieden gymnasium, atheneum, vwo (tweetalig onderwijs), havo, vmbo, praktijkonderwijs, pro-vmbo en isk. Daarnaast laten een aantal van onze vestigingen zich inspireren door verschillende onderwijsconcepten, zoals Dalton en Kunskapsskolan. Het onderwijs wordt gegeven op zes vestigingen in Bellingwolde, Oude Pekela, Winschoten en Woldendorp. Bij het Dollard College werken ongeveer 450 medewerkers voor circa 2.900 leerlingen.

Werken bij het Dollard College is samen werken aan 'Gewoon Goud' onderwijs. Veiligheid, verbinden, ontwikkelen, ontdekken en gelijkwaardigheid. Dat zijn onze kernwaarden. Wij halen het beste uit onszelf en elkaar. Spreekt jou dit aan? Dan is een baan bij het Dollard College wat voor jou! Het Dollard College vormt samen met Ubbo Emmius Scholengroep Trivium.

Jouw baan

Als leraar wiskunde geef je op aansprekende wijze lessen wiskunde aan leerlingen van bijna alle klassen van onze vestiging (de teamleider geeft ook een paar lessen wiskunde). Je daagt de leerlingen uit om steeds het beste uit zichzelf te halen.

Naast wiskundedocent ben je coach (mentor) van 10 a 15 leerlingen.

Je draait mee in projecten en buitenschoolse activiteiten (eventueel in het buiteland). Je mag ook mee meedoen aan onze gezellige teamactiviteiten (niet verplicht).

Vestiging Bellingwolde

Op onze vestiging in Bellingwolde staat persoonlijke aandacht centraal. Ons onderwijs is geïnspireerd op het Zweedse concept "Kunskapsskolan". Leerlingen werken doelgericht in plaats van taakgericht en zoveel mogelijk in hun eigen tempo. Daarbij speelt persoonlijke coaching een grote rol.

Wij bieden onderbouw vwo, havo en vmbo tl/kb/bb. Vmbo tl kan volledig worden afgerond op deze vestiging.

Onze school is klein en overzichtelijk (180 leerlingen), wat de samenwerking bevordert. Samen zorgen we dat we het beste halen uit leerlingen en collega's. Daarbij heerst er een goede en gemoedelijke sfeer. Iedereen kent elkaar én helpt elkaar als het nodig is.

Typisch Trivium

Bij Scholengroep Trivium werken ongeveer 700 medewerkers, die zich inzetten voor goed onderwijs aan circa 5000 VO-leerlingen. Trivium is van de scholen én is er voor de scholen:

Dollard College en Ubbo Emmius. Zij trekken samen op vanuit hun gedeelde visie: 'leerlingen ondersteunen in hun ontwikkeling'. Onze docenten spelen daar uiteraard de cruciale rol in. Draag jij daar straks ook aan bij?

Onze regio Oost Groningen biedt vele kansen om in het leven van onze leerlingen hét verschil te maken. De meerwaarde van jou als docent is groot. Door goed onderwijs en de juiste begeleiding help je leerlingen hun kansen en daarmee die van hun omgeving te vermenigvuldigen. Trivium neemt de verantwoordelijkheid om een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in de regio. Dit doen we door te streven naar thuisnabij onderwijs van hoge kwaliteit voor iedere leerling. Van praktijkonderwijs tot technasium en tweetalig gymnasium. We werken intensief samen met partners zoals gemeenten, het lokale bedrijfsleven en welzijnsorganisaties.

Wat bieden wij jou?

 • Een prettige werkomgeving met enthousiaste collega's.
 • Uitzicht op een vaste aanstelling in het schooljaar 2024-2025.
 • Een werkgever met veel vestigingen en diverse onderwijsconcepten. Dit biedt veel mogelijkheden voor je loopbaanontwikkeling.
 • Het betreft een LB-functie volgens de CAO- VO.
 • Begeleiding voor (startende) docenten door vak- en docentcoaches.
 • Ruimte om jezelf professioneel verder te ontwikkelen.
 • Budget voor levensfasebewust personeelsbeleid.
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder
 • Een vakantie-uitkering van 8%.
 • Een aantrekkelijke eindejaarsuitkering.
 • Tegemoetkoming in de eventuele reiskosten.

We vragen van jou

 • Betrokkenheid bij de leerlingen en de school.
 • Goede sociale, communicatieve, pedagogische, didactische en organisatorische vaardigheden.
 • Minimaal een tweedegraads bevoegdheid wiskunde.
 • De ambitie om jezelf professioneel en persoonlijk te blijven ontwikkelen.
 • Brede en flexibele inzetbaarheid.
 • Een geldige 'Verklaring Omtrent het Gedrag'.

Vragen?

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan naar vestigingsdirecteur Harko Barla (tel. ) of stuur een bericht naar . Meer informatie over het Dollard College vind je op www.dollardcollege.nl.

Nieuwsgierig geworden?

Word je enthousiast en denk je dat jij de geschikte kandidaat bent? Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 20 mei 2024. We laten je dan snel weten of we je uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking.

Hebben we je interesse gewekt? Hieronder lees je wat je daarna van ons kunt verwachten. Stel ze aan de contactpersoon van de vacature.

Aanname

Het laatste gesprek is een arbeidsvoorwaardengesprek. Als alle stappen naar tevredenheid zijn verlopen, dan verwelkomen wij je graag als nieuwe collega. Je ontvangt een aanstellingsbrief en we vragen je enkele formulieren in te vullen om de formele procedure af te sluiten. Eén daarvan is een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG); die is verplicht omdat Trivium een onderwijsstichting is.


Dollard College en Ubbo Emmius zijn onderdeel van Stichting Scholengroep Trivium.

Logo Dollard College

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Wiskunde
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieBellingwolde, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.scholengroeptrivium.nl/vacatures/509-docent-wiskunde-vestiging-bellingwolde

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.