Schoonma(a)k(st)er Intratuin 04-10-2023

  1. Vacatures Winschoten
  2. Schoonma(a)k(st)er Intratuin 04-10-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Schoonma(a)k(st)er

De Functie:

Voor onze vestiging zijn wij op zoek naar een schoonma(a)k(st)er. De werkzaamheden bestaan uit het schoonhouden van de klantentoiletten, de personeelskantine en toiletten en andere voorkomende schoonmaakwerkzaamheden in de winkel.

Profiel:

Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en bent in staat zelfstandig te werken. Je weet van aanpakken, kunt snel en efficient werken en zorgt ervoor dat aan het eind van de morgen alles er weer tiptop uitziet. Je werktijden zijn maandag tot en met vrijdag gedurende 3 uur per dag van 09.00 tot 12.00 uur.

Wij bieden:

Een parttime functie in een mooi en groen bedrijf met leuke collega's. Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform CAO Retail Non-Food en je ontvangt personeelskorting.


Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSchoonmaker Gebouwen/kantoren
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)15 – 15
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheDetailhandel
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.intratuin.nl/vacatures/291353-schoonmaakster

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.