Scuba Diver Duikschool Lie Kie Sang 18-05-2024

  1. Vacatures Winschoten
  2. Scuba Diver Duikschool Lie Kie Sang 18-05-2024

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Duikschool Lie Kie Sang

NAUI Master Scuba Diver, deze cursus is de opstap naar het brevet van NAUI Divemaster en NAUI Instructor. Dit brevet is het hoogst haalbare certificaat voor de duiker die niet professioneel bezig wenst te zijn met de duik hobby.


De cursus bestaat uit herhalingen van alle handelingen die je vanaf je NAUI Scuba cursus hebt gehad tot en met alle theorie, inclusief additionele zaken en een gedegen herhaling van de Rescue vaardigheden. De NAUI Master Scuba Diver opleiding is de beste cursus voor de hobby duiker die alles wil weten en kunnen. Als Master Scuba Diver ben je een allround sportduiker met veel ervaring. Het theoretisch gedeelte van de cursus brengt je kennis over het sportduiken tot professioneel niveau. De momenten waarop u de theorielessen wilt volgen kunt u zelf kiezen. Ook vooraf aan de zwembadtraining kunt u op vrijdagavond vanaf 20:00 uur tot 21:00 uur theorieles volgen in het leslokaal in het zwembad "De Watertoren" in Winschoten. Aansluitend hierop zijn dan de zwembadoefeningen en trainingen tot 22:00 uur. Natuurlijk spreken wij samen met u af wanneer u de buitenduiken gaat maken. Dit kan op elke dag van de week of in het weekend worden gedaan.

Duur van de opleiding:
De gehele opleiding bestaat uit 7 theorie lessen, 4 uur zwembad oefeningen gericht op verbeteren duikvaardigheden en 8 buitenduiken (navigatie, reddingsduiken, nachtduiken, diepduiken en zoeken en bergen). Daarnaast moet u rekenen op ongeveer 20 uur zelfstudie. De cursus zal binnen drie maanden na startdata moeten zijn afgerond. Indien dit niet het geval is zullen de eventuele meerkosten aan u worden doorberekend!

Kosten:
De kosten voor deze cursus: € 580,- Deze prijs is inclusief e-learning, boek op pdf formaat en certificering. De duur van de opleiding en de kosten kunnen verminderen indien u al in het bezit bent van een van de volgende brevetten: Rescue Scuba Diver, EFR-Reanimatie of Medic First Aid diploma.
Vereisten vooraf:
Leeftijd minimaal 15 jaar. Naui Advanced Scuba brevet of daaraan gelijkgesteld. Medisch goed gekeurd te zijn voor de duiksport door een duikerarts (NICDA) voor aanvang van de cursus.
Opgeven en betalen:
U kunt zich voor deze opleiding opgeven door ons te bellen of e-mailen. Laat bij geen gehoor een bericht achter dan bellen wij u terug. Na opgave ontvangt u per e-mail of per post een bevestiging met een factuur. Als de betaling binnen is sturen wij u direct het lesmateriaal (voor zelfstudie!)) toe.
Vragen:
Als u verder nog vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTrainer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)20 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheSport/Recreatie/Toerisme
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.duikschool-liekiesang.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=16&Itemid=155

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.