Verkoopmedewerk(st)er Intratuin 19-01-2024

  1. Vacatures Winschoten
  2. Verkoopmedewerk(st)er Intratuin 19-01-2024

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

De Functie:

Intratuin Winschoten is op zoek naar een verkoopmedewerk(st)er voor de buitensfeer. Onder buitensfeer vallen alle decoratieprodukten die de inrichting van je tuin sfeervol afmaken, je moet hierbij denken aan schilderijen, beelden, ornamenten, vuurkorven, windlichten, manden en andere produkten die je tuin gezellig maken. Je doet de inkoop en bent op de hoogte van de laatste trends, je draagt zorg voor het onderhoud van de afdeling en beheert de voorraden. Daarnaast verleen je ondersteuning aan de tuinwinkel en de vijverafdeling bent een dag werkzaam op de afdeling groen buiten.

Vaste werkdagen zijn de maandag, donderdag en zaterdag. Uiteraard ben je ook bereid in overleg op zon- en feestdagen te werken.

Profiel:

Je bent een enthousiast creatief persoon met een commerciële instelling die verrassende en inspirerende presentaties kan maken. Ervaring op het gebied van styling komt dan ook goed van pas. Je bent is staat klanten deskundig te adviseren en weet van aanpakken. Je hebt een relevante verkoopopleiding gevolgd op minimaal MBO 2 niveau.

Wij bieden:

Wij bieden een zelfstandige en afwisselende parttime functie van 24 uur waar je al je creativiteit in kwijt kunt. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Retail Non-food en de daarin opgenomen module voor tuincentra. Daarnaast krijg je personeelskorting.

  • Opleidingsniveau: MBO
  • Aantal uren: 24 uur
  • Locatie: Winschoten

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerkoopmedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheDetailhandel
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.intratuin.nl/vacatures/302357-medewerkster-buitensfeer

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.