Weekendkrachten Buitenafdeling Intratuin 22-10-2023

  1. Vacatures Winschoten
  2. Weekendkrachten Buitenafdeling Intratuin 22-10-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Weekendkrachten Buitenafdeling Intratuin 23-10-2023

  • Locatie: Winschoten

  1. Weekendkrachten Buitenafdeling Intratuin 23-10-2023

Introductie vacature

Weekendkrachten buitenafdeling

Ben jij niet bang om vieze handen te krijgen en kun je heel wat werk verstouwen dan hebben wij een leuke functie voor jou . Tot je taken behoren het bijvullen en onderhoud van de plantentafels van de buitenafdeling, je staat klanten te woord en andere voorkomende werkzaamheden. Wil je ervaring opdoen in een verkoopfunctie in het groen dan is dit echt wat voor jou.

Je bent 16 jaar of ouder en zaterdag en/of zondag beschikbaar, daarnaast wordt je ingezet in de vakantie en op feestdagen. Je weet van aanpakken en hebt bij voorkeur ervaring in de retail of wilt graag ervaring opdoen in een tuincentrum.

Voldoe jij aan bovenstaand profiel reageer dan snel en wie weet ben jij dan binnenkort onze nieuwe collega. Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform cao Retail Non-Food, daarnaast geldt er een personeelskorting.


Functietitel Verkoper Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau MBO Aantal uren (min - max) 1 - 40 Type contract Vast Branche Detailhandel Locatie Winschoten, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://werkenbij.intratuin.nl/vacatures/293490-weekendkrachten-buitenafdeling-

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerkoper
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheDetailhandel
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitwinschoten.nl/weekendkrachten-buitenafdeling-intratuin-23-10-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.