Verkoopmedewerker Curvy FIT MS Mode 21-06-2023

  1. Vacatures Winschoten
  2. Verkoopmedewerker Curvy FIT MS Mode 21-06-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Winschoten

Uren per week

  • 12-16 uur

Opleidingsniveau

  • MBO

Verkoopmedewerker Curvy Fit

Ben jij altijd met mode bezig en sta jij bekend als dé persoon die ze moeten spreken voor een eerlijk advies, dan zijn wij op zoek naar jou! Als vriendelijke en enthousiaste fashion adviseur geef je jouw klanten een warm welkom. Met jouw kennis van pasvormen rust je niet voordat de perfecte outfit is gevonden!

Jouw grootste uitdaging!

Als Verkoopmedewerker bij MS Mode ziet iedere dag er net weer anders uit. Dit komt door de diverse klanten die in jouw winkel komen. Jij vindt het dan ook leuk om ze niet alleen een kledingstuk te adviseren, maar je laat ze ook gelijk zien hoe dit gecombineerd kan worden. Waardoor ze met een lach de hele set mee naar huis nemen en graag terug komen!
Naast het klantcontact zorg je er ook voor dat jouw shop en onze collectie er meer dan aantrekkelijk uitziet. Wij helpen je op weg met wat presentatie richtlijnen, maar jij zorgt voor de uitstraling! De vracht wil je zo snel mogelijk in de winkel hebben want alleen dan kan het verkocht worden. Daarnaast ben jij zelfstandig en vind jij het prima om soms een dag verantwoordelijk te zijn voor jouw shop.


Jij brengt dit met je mee!

Je hebt een aangeboren passion-for-fashion! Advies geven vind je fantastisch. Je beschikt over een goede dosis lef en durft te verkopen. Jouw enthousiasme is niet alleen fijn voor de klanten maar je bent voor jouw collega's een feest om mee werken.

  • Je hebt ervaring met klantcontact;
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Je bent communicatief sterk en maakt makkelijk contact met anderen;
  • Je bent servicegericht en hebt geweldige verkoop skills;
  • Je bent flexibel inzetbaar: jij wilt én kunt doordeweeks en in het weekend werken;
  • Je bent proactief, energiek en stressbestendig.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wat krijg je?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerkoopmedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)12 – 16
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMode/Textiel/Cosmetica
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.msmode.com/vacatures/vacature-verkoopmedewerker-curvy-fit-288188-11.html

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.