Verzorgende IG Stichting Oosterlengte 01-06-2024

  1. Vacatures Winschoten
  2. Verzorgende IG Stichting Oosterlengte 01-06-2024

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Logo Oosterlengte

  1. Verzorgende IG De Tjamme, afdeling Stadspolder (PG)

Op onze locatie de Tjamme in Beerta zijn wij op zoek naar een medewerker Verzorgende IG. Ben jij leergierig, proactief, goed in samenwerken? Word jij enthousiast om samen te werken in een dynamisch verpleeghuis en beschik je over dat inlevingsvermogen om onze bewoners passende zorg te kunnen bieden? Dan ontmoeten we je graag!

Als verzorgende IG weet je het verschil te maken voor onze bewoners, hun naasten en je collega's. Je begeleidt onze bewoners in de dagelijkse zorg. Je hebt veel aandacht voor welzijn en nabijheid en stelt de wensen van de bewoner centraal. De rol van kartrekker past bij jou, je neemt je collega's gemakkelijk mee in de dagelijkse zorg voor bewoners en draagt hierin een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je verleent de zorg met passie en bent ambitieus. Je bent trots op je vak! Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken en je staat stevig in je schoenen. Het betreft alle voorkomende diensten zowel door de week als in het weekend.

Over ons
Bij Oosterlengte werken bijna 2.000 medewerkers die samen invulling geven aan passende ondersteuning aan mensen in Oost-Groningen in een kwetsbare fase van hun leven. We bieden deze ondersteuning bij cliënten thuis en in elf verpleeghuizen. Onze visie is dat we elkaar horen, zien en waarderen. We vinden dit cruciaal om goede zorg voor onze cliënten te kunnen leveren. Het betekent dat wij liefdevolle aandacht hebben voor wat voor iemand echt telt. We zoeken daarbij maximaal aansluiting bij wie de ander is. De kernwaarden die daar voor ons bij horen zijn: deskundigheid, eigenaarschap, verbinding en aandacht.

Op de locatie de Tjamme te Beerta, op nog geen 10 minuten van Winschoten, verblijven 68 bewoners. Naast de doelgroep somatische bewoners, bevinden zich op deze locatie 2 kleinschalige afdelingen voor dementiezorg, waar in totaal 16 bewoners verblijven. De afdeling Stadspolder is een kleinschalige PG-afdeling met 8 bewoners.

Wij bieden
• Een contract voor de duur van een jaar met de intentie om deze te verlengen;
• Opleidings- en trainingsmogelijkheden via onze afdeling Leren & Ontwikkelen;
• Inschaling in FWG 35 (€ 2.466,72 - € 3.256,53 o.b.v. 36 uur);
• Naast o.a. een goede pensioenregeling en eindejaarsuitkering ook een fiscaal aantrekkelijk bedrijfsfitness- en fietsplan.

Wij vragen
• Een diploma Verzorgende niveau 3, Verzorgende IG of combi MZ/VZ;
• Flexibiliteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
• Je staat ingeschreven bij het Kwaliteitsregister.

In het kort

Tag te Beerta Opleidingsniveau Mbo Plaats Beerta Werkuren per week 20-24 Salarisindicatie FWG 35 (€ 2.466,72 - € 3.256,53 o.b.v. 36 uur) Gepubliceerd op 2024-05-31 Functienaam Verzorgende IG Arbeidsovereenkomst Een contract voor de duur van een jaar met de intentie om deze te verlengen Ingangsdatum In overleg CAO VVT Sluitingsdatum 2024-06-11

Interesse?
Reageren kan tot 11 juni 2024.
Bel dan met () op
telefoonnummer .

Het verstrekken van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de aanstellingsprocedure. De kosten hiervan worden vergoed.

Logo Oosterlengte

Over Oosterlengte

Zorg

Werk

Stichting Oosterlengte

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]2466 – 3256
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)20 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBeerta, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.oosterlengte.nl/vacatures/verzorgende-ig-de-tjamme-afdeling-stadspolder-pg/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.